www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Sigortanı Yaptır Gece Rahat Uyu?

?Sigortanı Yaptır Gece Rahat Uyu?

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Üyesi ve sigortacı Metin Atış, 27 Mayıs ? 1 Haziran 2018 Sigorta Haftasını kutlayarak ?Sigortanı yaptır gece rahat uyu? dedi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, 27 Mayıs ? 1 Haziran 2018 tarihleri arasında kutlanan ve toplumda sigorta bilincini artırmaya yönelik düzenlenen ?Sigorta Haftası? nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sigortacı Metin Atış, ?3 Haziran 2007 tarih ve 5684 sayılı kanun ve yönetmelik çerçevesinde, sigortacılık işlemlerini yürütme yetkisi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından görevlendirilmiş odalara devredilmiştir. Sigorta Haftası, toplumda sigorta bilincinin artırılması ve sektörün geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Sigortacılık sektörü, ülke ekonomisine sağladığı katkı yanında, ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin de bir göstergesidir? dedi.

SİGORTACILIK CİDDİYET VE GÜVEN GEREKTİRİR

Atış, ?Ülkemizde sigortacılığın gelişmesi, toplumda sigorta bilincinin artırılması, sigortacı ve sigortalı arasındaki güvenin daha da yükseltilmesi son derece önemli bir konudur. Çünkü sigorta, insanların birikimlerinin garantisidir. Sigortacılık ciddiyet ve güven gerektirmektedir. Bu yüzden toplumda sigorta bilincinin oluşturulması ve geleceğin bugünden yapılandırılması adına bu bilincin yeni nesillere çok iyi aktarılması gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, sigortacılık bilincinin ve sektöre duyulan güvenin artırılmasını hedefleyen Sigorta Haftası´nın tüm sigortacılık faaliyeti gösteren üyelerimize, tüm sigortacılara ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Sigortaya ihtiyacınız olmasın ama sigortasız da kalmayın, sigortanı yaptırın gece rahat uyuyun diyor, Sigorta Haftasını bir kez daha kutluyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71