www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞİİR TADINDA GECE

ŞİİR TADINDA GECE

Fatih İlkokulu öğrencileri,okulun çok amaçlı salonunda şiir dinletisi düzenledi. Öğrenciler, Türk edebiyatının önde gelen şairlerinin şiirlerini seslendirdi.

Okulun 3.sınıf öğrencileri ile zümre öğretmenleri Yunus Takım,Nevin Aktaş,Ayşe Tepegöz,Sami İnce ve Ercan Keleş´in hazırladığı programa Kaymakamı Ali Akça,İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan,Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban,İnegöl Eğitim Bir-Sen Başkanı Sinan Aktaş ve İnegöl´de görev yapan okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Gecede okul öğrencileri ve öğretmenlerin okudukları şiirler dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da, seslendirdiği şiirlerle katılanları mest etti.

Şiir dinletisi hakkında konuşan Fatih İlkokulu Müdürü Yaşar Ergin, eğitim alanındaki başarılarının yanı sıra sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini söyledi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Bu şiir dinletisini hazırlamak için öğrencilerinin büyük bir emek sarf ettiğini ifade eden Ergin, ?Öğrencilerimiz ortak bir çalışma ile bizlere güzel bir şiir dinletisi hazırladılar. Öğrencilerimiz, yüreğimizin derinliklerine dokunacak bir program hazırladılar.Onları yalnız bırakmayan herkese, hem onlar adına hem de Fatih İlkokulu adına bu gece bizim ile oldukları için teşekkür ederim? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19