www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞİKÂYETLER HAVADA KALIYOR

ŞİKÂYETLER HAVADA KALIYOR

Yenice Mahallesi 1. Okul Sokak üzerinde yaklaşık 20 gündür sabah-akşam yanan sokak lambaları vatandaşların tepkisine yol açarken,yapılan şikayetlerinyetkililerce ciddiye alınmadığı iddia edildi.

 

Yenice Mahallesi 1. Okul Sokak üzerindeki sokak lambalarının iddiaya göre yaklaşık 20 gündür sabah-akşam demeden yanması bölgede ikamet eden vatandaşları ve bölge esnaflarını tepkisine yol açtı. Duruma isyan eden vatandaşlar, bu ihmalin faturasının da kendilerine yansıtılacağını belirterek yetkilileri göreve davet ettiler.

 

ŞİKÂYETLER HAVADA KALIYOR

1. Okul Sokak esnaflarından Ramazan Şimşek, ?Sokak lambalarının sabahları da yandığı konusunu UEDAŞ´a telefon ile bildirmek suretiyle şikâyetimizi dile getirdik. Bir dosya numarası verdiler, hemen bakacaklarını söylediler. Şikâyetin üzerinden 2 gün geçti ve öğlen olmasına rağmen sokak lambaları hala yanıyor. Rahatsız oluyoruz. Neticede bu olay faturalara intikal ediyor. Emekliyiz. Yazıktır, günahtır? dedi.

 

FATURAYI 1 GÜN GECİKTİRSEK

ELEKTRİKLERİMİZİ KESERLER

Abdullah Çetin isimli esnaf ise, ?Bu sokak lambaları 15 gündür bu şekilde çalışıyor. 2 gün art arda şikâyetçi olmama rağmen ilgilenen olmadı. İki kere dosya numarası verdiler fakat devamında kimse ilgilenmedi. Sesimizi duyurmak için basına başvurduk. Yetkililerden bu ihmalin düzeltilmesini istiyoruz. Gece yansın, gündüz yanmasın. Biz sonuçta vatandaşız, elektrik parası ödüyoruz. Faturayı 1 gün geciktirince elektriğimizi kesiyorlar ama şimdi kendileri boşu boşuna elektrik yakıyorlar. Faturalarda 1 gün bile müsaade etmeyip kesmeye geliyorlar. Gündüzleri yanan bu sokak lambalarının harcadığı elektrik yine vatandaşlardan çıkacak. Bunların takip edilmesini istiyoruz? şeklinde konuştu.

 

BU İSRAFIN BEDELİ

VATANDAŞTAN ÇIKACAK

Sokak esnaflarından Ramazan Atalan ise, ?Yeni döşenen elektrik direklerinden dolayı gündüzleri de lambalar yanıyor. Gündüzleri sokak lambalarının yanmasının bir gereği yok. Sokak esnafları olarak işlemler konusunda defalarca başvurduk, halledeceğiz dediler fakat ilgilenen olmadı. Yaklaşık 20 gündür bu ihmal devam ediyor. Bu paralar vatandaşların cebinden çıkıyor. Yetkililerin bu konuda gerekli önlemleri almalarını istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00