SİLAHLI SALDIRIDA YARALANAN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

SİLAHLI SALDIRIDA YARALANAN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz hafta içerisinde İsaören köyünde meydana gelen silahlı yaralama olayında başına isabet eden kurşunla yaralanan 30 yaşındaki Ömer Can, hayatını kaybetti. Henüz 6 ay önce evlenen Can, İsaören köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü saat 15.30 sıralarında, daha önceden tartıştıkları F. Ç. isimli şahsın silahından çıkan kurşunla başından yaralanan 30 yaşındaki Ömer Can, hayata sadece bin gün tutunabildi.

Ömer Can’ın hayatını kaybetmesine neden olan olay; Perşembe günü saat 15.30 sıralarında İsaören köyü Tarımsal Kalkınma kooperatifi Soğuk Hava Deposunda meydana geldi. Bir önceki gün soğuk hava deposunda bulunan kantar yüzünden Ömer Can(30) ile Faruk Can(23) kardeşlerle tartışan F. Ç, kimliği henüz belirlenemeyen bir arkadaşı ile yeniden soğuk hava deposuna giderek iki kardeşin bulunduğu bahçeye kurşun yağdırmıştı. Olayda Ömer Can başına ve bacağına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, Faruk Can ile olay sırasında kantarda bulunan 88 yaşındaki Raif Eren ise bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanmıştı.

Hayata Bir Gün Tutunabildi

Olayın ardından yaralılar 112 ambulansları ve Jandarma arabaları ile İnegöl Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. Başına isabet eden kurşunla ağır şekilde yaralanan Ömer Can, hayati tehlikesi bulunması nedeni ile hemen ameliyata alındı. Ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlatamayan Ömer Can, Cuma akşamı hayata gözlerini yumdu.

Ömer Can’ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları İnegöl Devlet Hastanesi morgu önüne akın ederken, acılı ailenin gözyaşları sel oldu. Merhum Ömer Can’ın cenazesi Cumartesi günü İsaören köyünde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Ömer Can’ın henüz 6 ay önce dünya evine girdiği bilgisine ulaşılırken, yakınları cenaze töreninde sinir krizleri geçirdi.

Öte yandan, olayın ardından kaçan zanlı F. Ç ile henüz kimliği tespit edilemeyen arkadaşının yakalanması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, zanlının dayısı olduğu ve saldırı olayına karıştığı ileri sürülen İsmail Y’yi Çayyaka köyündeki evinde yakaladı.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07