ŞİMDİ TELAFİ ZAMANI

ŞİMDİ TELAFİ ZAMANI

2 haftadır kan kaybeden İnegölspor, İskenderun deplasmanında çıkış arayacak. Pazar günü saat 13.30’da İskenderun 5 Temmuz stadında oynanacak müsabakada, İstanbul bölgesinden Adnan Güngördü düdük çalacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 22. Hafta müsabakaları nefesleri kesecek. Üst sıralarda dengelerin değişmesine neden olacak haftada İnegölspor, ligin ilk yarısında evinde golsüz berabere kaldığı İskenderun Demir Çelik’e konuk olacak.

İSTANBULLU HAKEM

Pazar günü saat 13.30’da İskenderun 5 Temmuz stadında oynanacak müsabakada, İstanbul bölgesinden Adnan Güngördü düdük çalacak. Doğuş Darkı ve Mehmet Vargün ise maçta yardımcı hakem olarak düdük çalacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Candaş Elbil.

BORDO-BEYAZ ASLANLAR ÇIKIŞ ARIYOR

İnegölspor, zorlu İskenderun maçının hazırlıklarını hafta boyunca yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. Deplasmanda Alanya ve içerde Gaziosmanpaşa maçlarında beklenmedik puan kayıpları yaşayan temsilcimiz, şimdi bu maçların telafisi için İskenderun’da sahaya çıkacak. Bordo-Beyazlılar, lider Balıkesir’in bay geçtiği haftada aradaki puan farkını 1’e indirmek için mutlak galibiyet hedefliyor.

RAİF-İLHAN KADRODA

İnegölspro’da geçtiğimiz hafta kat cezalısı oldukları için forma giyemeyen Raif Demir ve İlhan Depe’nin de İskenderun karşısında ilk 11’de sahaya çıkacak. Hücum hattında eksiklerini gideren İnegölspor’da savunmada ise kaptan Mustafa Vargel’in sakatlığı nedeni ile bu hafta da forma giyme olasılığı düşük.

TAKTİK TAM SAHA PRES

İnegölspor’un, hücum hattındaki eksiklerin tamamlanmasıyla birlikte yeniden baskılı futbol anlayışına geri dönmesi bekleniyor. İleride basan ve rakip savunmaları rahatsız eden Raif ile yaptığı koşularla gol pozisyonlarında büyük etkisi olan İlhan’ın oyuna dahil olması, Mümin’in de gol pozisyonlarında daha rahat ve etkili olmasını sağlayacak.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07