www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sinanbey Mahallesinde Silahlı Çatışma

Sinanbey Mahallesinde Silahlı Çatışma

Sinanbey Mahallesi Çayır Sokak üzerinde iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Şahıslardan biri tüfekle sağa sola ateş etti. Olay yerine gelen polis ekiplerini gören kişiler farklı araçlara binerek kaçmaya çalıştı. Özel otomobiliyle kaçmaya ça

Olay Sinanbey Mahallesi Çayır Sokak üzerinde başlayıp Murat Caddesi üzerinde son buldu. Alınan bilgilere göre Çayır Sokak numara 55 adresi önünde iki grup arasında henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma başladı.

Çıkan tartışa kısa süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Kavga sırasında şahıslardan biri arabadan çıkardığı pompalı tüfekle rastgele etrafa ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gelen yunus ekiplerini gören bir gurup olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Gurup içerisinden Serkan S. Kendi arabasına binerek olay yerinden kaçmaya çalıştı. Olay yerinden kaçan Serkan S. Muratbey caddesi üzerine çıkacağı sırada karşı yönden gelen kapalı bir minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Serkan S. kazanın ardından arabayı bırakıp yaya olarak kaçtı. Yunus ekipleri kaçan şahsın peşinden koşarak ara sokakta yakalayıp gözaltına aldı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Kaza yapan araç ise olay yerine gelen çekici yardımıyla detaylı arama için karakola götürüldü. Olayın yaşandığı yerde emniyet ekipleri geniş güvenlik önlemleri alarak incelemede bulundular. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00