Sinema Yatak Odası Fuarın İlgi Odağı

Sinema Yatak Odası Fuarın İlgi Odağı

Önceki gün düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilen Modef Expo fuarında özel bir firmanın imalatı olan ve sinemayı andıran yatak odası, en çok ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. 45 bin lira değerindeki yatak odasından bu güne kadar Türkiye’d

Önceki gün açılan Modef Expo fuarında, İnegöllü bir firmanın ürettiği yatak; projeksiyon cihazı, DVD, hoparlörler ve kumandayla hareket ettirilebilen ön ve yan perdeleriyle daha çok bir sinema odasını andırıyor.

Klasik koltuk takımları, yatak ve oturma odası, çocuk-genç odası takımları, sandalye, koltuk, sehpa gibi ürünlerin bulunduğu fuarda, en büyük ilgiyi ise bir firmanın özel imalatı olan ilginç yatak çekiyor. Sinema odasını andıran yatak ve üretimleriyle ilgili bilgi veren firma müdürü Burak Demirtaş, 5 bin lira değerindeki ürünün Türkiye’de 25 adet satıldığını söyledi.

2005’ten bu yana İnegöl’de mobilya ürettiklerini ifade eden Demirtaş, farklı ürünlerle müşterilerinin karşısına çıkmaya çalıştıklarını anlatarak şöyle konuştu:

“Yaklaşık 2 yıl önce tamamen kendi tasarımımız olan bir yatak geliştirdik. Yatağın baş kısmında, projeksiyon cihazı, DVD, üst tarafında hoparlörler, kumandayla hareket ettirilebilen ön ve iki yan perde bulunuyor. Yatağa girdiğinizde kumandayla perdeleri indiriyorsunuz ve dışarıdan kimse yatağın içini görmüyor. Projeksiyon cihazıyla ön perdeye görüntüyü aktarıyorsunuz ve sinema keyfiniz başlıyor. Projeksiyon cihazına bilgisayar, play station ve uydu cihazı da bağlanabiliyor.”

Bu Modelle Mobilyada Son Noktaya Geldik

İstenildiğinde ön perde yerine görüntünün duvara yansıtılabileceğini de vurgulayan Demirtaş, “Projeksiyon cihazıyla televizyon baz alındığında yaklaşık 250 ekran görüntü elde edilebiliyor. Görüntü kalitesi de oldukça yüksek. Bu modelle mobilyada son noktaya geldiğimizi düşünüyoruz” dedi.

45 Bin Liraya 25 Adet Satıldı

Basit modellerle üretime başladıklarını ve bugün özel üretimlerle ilgi çektiklerini ifade eden Demirtaş, “Sinema keyfini yatağa hatta içine taşıyan bu sistemde kullanılan malzemelerde kaliteye önem verdik. Bu yüzden perakendede 45 bin liraya satılıyor. Türkiye’de bugüne kadar 25 adet sattık. Yurt dışında İran, Dubai ve Azerbaycan`a birer adet gönderdik. Maddi geliri yüksek kişilerin hoşuna gitti. Tamamen keyif işi. Fuarda da satış yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32