www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Siyaseti sonuç odaklı değil, süreç odaklı yapıyoruz

Siyaseti sonuç odaklı değil, süreç odaklı yapıyoruz

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, hedefleri ve yapmak istedikleri çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, hedefleri ve yapmak istedikleri çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bayram, eski başkan Aytekin Torun'un Milletvekilliği aday adaylığı sebebiyle istife etmesinin ardından İlçe başkanlığına atandığını hatırlatarak, “Göreve yeni geldik. Fakat uzun süredir teşkilatımızın, İnegöl siyasetinin içerisindeyiz. Yönetimimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun. Genç dinamik bir yönetimimiz var. Daha çok saha siyasetini bilen, sahayı seven bir yönetim oluşturmak istedik. Bu anlamda yönetimdeki arkadaşlarımızı da bu yönde seçtik. Çünkü önümüzde tarihi bir seçim var. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimi 'tarihi bir seçim' olarak nitelendiriyoruz. Bu anlamda atamamızın olduğu günün hemen akabinde sahaya indik. Şuan da sahadayız. Biliyorsunuz Milliyetçi Hareket Partisi diğer tüm partilerden daha önce sahaya indi. Yaklaşık bir yıldır gerek köy ziyaretleri, gerek mahalle ziyaretleriyle seçimin daha önceden planlandığını da görmüştünüz sizlerde. Ben de İl yöneticisi olarak İnegöl'de İlçe teşkilatımızın seçim çalışmalarına katılmıştım. Güzel bir yönetim devraldık. Bu İlçe teşkilatımızla mevcut yönetimimizin üzerine ilaveler yaparak sahada olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

"Mevcut il yõneticisiydim"

Bayram açıklamasını şöyle sürdürdü; “Asıl benim için sürpriz oldu çünkü bende mevcut İl yöneticisiydim. Tüm programlarımı buna göre ayarlamıştım. Olaylar biraz farklı gelişti. İlk defa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanlığı yapıyorum. Birçok alanda çalıştım ama bu alanda yeniyim. Fakat yeni olmamız tecrübesiz olduğumuz anlamına da gelmiyor. Bu süre zarfında kendimizi sürekli geliştirdik. Yeni yöneticilerin de bana çok katkısı oldu.”

"Siyaseti sonuç odaklı değil, süreç odaklı yapıyoruz"

“Biliyorsunuz bu bir ekip işi, sadece siyasi parti değil; STK olsun, futbol kulübü olsun herhangi bir toplulukla görev almak istediğinizde insanlar kendini rahat hissettiği ekiple çalışmak ister. Bizde bu anlamda kendimizi rahat hissettiğimiz ekiple çalışmak istedik. Çalışmak istediğimiz arkadaşlarımız da daha çok Ülkü Ocakları kökenli fakat aynı zamanda İnegöl'de kendi çevresinde tanınan, bilinen; ticaretinde, siyasetinde, sosyal ve bireysel ilişkilerinde sorunlar yaşamamış, çok kıymetli arkadaşlarımızla doldurmak istedik. Biraz daha sistemi de değiştirmek istedik. Yaklaşık 20 yıldır kendini bu anlamda geliştirmiş arkadaşlarımızı siyaset sahnesine sokup, artık bir jenerasyon farklılığı da oluşturmak istedik. Tabi kalan abilerimizin ve büyüklerimizin de onayını alarak, onları da üzmeyerek böyle bir değişim yaptık. Bizden sonraki jenerasyonun da oluşturmanın derdi içerisindeyiz. İlk akşam o koltuğa oturduğumda, ilk söylediğim cümle 'arkadaşlar burayı kime bırakırız' oldu. Çünkü biz siyaset sonuç odaklı değil, süreç odaklı yapıyoruz. Bizim için altı ay sonraki seçim ve sonuçları önemli ama yaptığımız iş için önemli değil"dedi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19