www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SİYASİ PARTİLER VE STK´LAR GÖREVE

SİYASİ PARTİLER VE STK´LAR GÖREVE

Haber Yorum Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şerif Gürbaş, eski hastane alanına yapılacak belediye sarayı projesinde, kamu ihale kanununa aykırı değişiklik yapılmasını kaleme aldı ve iddialara sessiz kalan siyasi parti ve STK temsilcilerini göreve davet ett

Merhum İsmet Paşa´ya ait olduğunu bildiğim ?Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur?sözünü bugünlerde çok daha anlamlı buluyorum

Zira 4 gün önce manşetten yayınladığımız ve köşe yazılarıyla desteklediğim bir iddia ile ilgili, ne konunun bir numaralı muhatabından yani belediye başkanı Alinur Aktaş´tan, ne de İnegöl´ü yönetmeye talip siyasi parti temsicilerinden ne de konuya hakim işin ehli olan kişilerden bir tane açıklama yapılmış değil

Bakın anlaşılmadıysa açık ve seçik olarak bir kez daha yazıyorum. Eski Hastane alanına yapılacak belediye sarayı projesinin zemin değerleri ile oynanmakta.

?İhale edilen bir projede ugulama projeleri değiştirilemez ? hükmü, kamu ihale kanununda mevcutken, birileri kaşla göz arasında projeyi değiştirip, indira gandi yapmak üzere?

Ey İnegöllüller kendinize gelin, ortada 10 milyon gibi bir rakamdan söz ediyorum. İnegöl´de orta ölçekli bir mobilya firmasının 10 yılda elde edemeyeceği kârı, birileri bir çırpıda elde edecekler bu kimsenin kanına dokunmuyormu.

Bu İnegöl´de bir tane namuslu ve cesur siyasetçi, bir tane delikanlı STK temsilcisi, bir tane vatansever mühendis  yok mu ki, herkes bir köşeden ne olacak acaba diye bekliyor.

Bakın bu meselede ne Başkan Aktaş´ı, ne de belediyeden herhangi bir kimseyi hedef alıp suçlamıyorum. Ama burada ihale kanununa aykırı biri durum söz konusu ve ihaleyi alan firma tarafından burada 2. kez sondaj çalışması yapıldı.

Belediye kanadından ilk açıklamada güçlendirme çalışması densede, yok kardeşim burada sondaj çalışması yapıldı. Bu sondajla daha önce yapılan zemin etüt projesi değişikliğe uğrayacak. Ve birileri haksız kazanç sağlayacak. Artı sağlıksız bir bina yapacak ve belki o bina bir depremde başımıza yıkılacak.

Ben buradan CHP İlçe Başkanı Necmir Demir´i, MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir´i, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü´yü, İTSO Başkanı Metin Anıl´ı ve SİAD Başkanları Halil Malkaç ile Hakan Özdemir´i göreve davet ediyorum.

Zira ?bu ülkenin namusluları, namussuzlar kadar cesur olamazsa, bu memleket kurtuluşa eremeyecektir.?



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19