www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

SİYONİZM´LE SAVAŞIMIZ SÜRECEK

SİYONİZM´LE SAVAŞIMIZ SÜRECEK

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tonguç, ?Yeni bir dünya dedik. Bundan dolayı da 5. partimizi kurmak zorunda kaldık. Değil 5 parti, 105 parti de kapatsanız, biz bu yolda yürüyemeye, bu bayrağı hedefe taşımaya devam edeceğiz? dedi.

Saadet Partisi Geliştirilmiş İlçe Divan Toplantısı SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tonguç´un da katılımı ile Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi.

ÇALIŞMALARIMIZI ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORUZ

Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü; ?İlçe Divan Toplantımızı icra ediyoruz. Son 5 divan toplantımızı parti lokalinde gerçekleştirdik. Bugün ise böyle nezih bir salonda tıklım tıklım dolu bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu salon da bizi almıyor. Saadet Partisi heyecanın merkezi? Rahmetli Erbakan hocamızın bizim üzerimizde bıraktığı en önemli miras heyecan, heyecan ve heyecan. Bu salonda o heyecanı görüyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımızı görüyorum ve tebrik ediyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Gerek ilçe olarak, gerek ülke olarak gerekse İslam âlemi olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu noktada Saadet Partisi´nin duruşu önem arz ediyor. Bütün engellemelere rağmen, partileri kapatılmış, siyasi lideri engellenmiş, 2 kez bölünmüş, asra damgasını vurmuş liderini kaybetmiş ama davaya olan bağımlılığını kaybetmemiş bir teşkilatta yolumuza devam ediyoruz. Referandum öncesinde teşkilatımız üzerinde bir takım laflar hareketler içerisinde bulunuluyor. Bütün bunlara rağmen Saadet Partililer diyor ki hangi görüşe sahip olursanız olun biz sizleri Allah için seviyoruz ve biz çalışmalarımızı Allah rızası için yapıyoruz. Biz dünya ve ahiret saadet için çalışıyoruz. Ne yaparsanız yapın davamızdan vazgeçmeyeceğiz? dedi.

ÖNLERİNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL TÜRKİYE

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ise insanlığın kurtarılması adına çok önemli bir toplantı yaptıklarını belirterek başladığı konuşmasında, ?Yeni bir dünya kurma adına çalışıyoruz. Türkiye´de ve dünyada fevkalade önemli gelişmeler yaşanıyor. Etrafımız bir ateş topuna dönüyor. Irak´ın 3´e, Suriye´nin 4 parçalanması çalışmaları devam ediyor. İsrail´in Arz-ı Mevud sınırlarına ulaşma çabaları da sürüyor. Bir tarafta Rusya, bir tarafta AB, bir tarafta da ABD bu emellerine ulaşmaları için çalışıyor. Onların önündeki en büyük engel de Türkiye´dir. Biz bu Siyonist planları çöp tenekesi atmak için çalışıyoruz. İdlib´te yakın zamanda bir katliam yaşandı. Bu insanlığa yapılmış en büyük katliamlardan biridir. Bunun ardından ABD´nin bölgede etkin olma adına adım atması da bu Siyonist planın bir parçasıdır. ABD´nin hiçbir hareketi bu milletin evlatlarının hayrına dokunmamıştır. Bu Büyük İsrail projesinin uygulanma çabalarıdır.  Siyonistler 100 yıl önce Basel´de yaptıkları o toplantıda, ?Yüz yıl sonra yine burada toplanacağız, İslam´ı yok ettiğimizin, dizginlediğimizin zafer naralarını, şampanyalar eşliğinde atacağız´ dediler. Fakat 1997 yılına gelince bir şeyler oldu, İnegöl gibi bütün Türkiye´miz emaneti Milli Görüş´e verdi. Milli Görüş´te Bazer´de o söylemlerin yapıldığı salonu tutarak, 80 İslam ülkesini bir araya getirdi. Toplantıda herkes gözyaşlarına boğuldu. Milli Görüş liderimiz, Erbakan Hocamız kürsüye çıkınca, ?Ey Siyonizm, 100 yıl önce burada bir karar aldın. 100 yıl geçti, ama işler karıştı. Bir şeyi hesap edemedin, kudret ve kuvvet sahibi Allah´tır. 100 yıl sonra bu salonda biz İslam Birliğini kuruyoruz ve senin bütün planlarını çöp tenekesine atıyoruz´ diye seslendi? şeklinde konuştu.

5 DEĞİL 105 PARTİ KAPATSANIZ DA YOLUMUZDA YÜRÜYECEĞİZ

?Biz yeni bir dünya dedik. Bundan dolayı da 5.partimizi kurmak zorunda kaldık. Değil 5 parti, 105 parti de kapatsanız biz bu yolda yürüyemeye, bu bayrağı hedefe taşımaya devam edeceğiz. Gençlerimizi loto, totolarla, ahlaksızlıklarla, uyuşturucularla boğuşturduğunuzu biliyoruz. Çiftçimizi esnafımızı borçlandırarak insanımızı diz çöktürmeye çalıştığınız biliyoruz. Irak ve Suriye´nin ardından Türkiye´yi de bölmek için çalıştığınızı biliyoruz. Bu bir parti mücadelesi değil iman mücadelesidir. Milli Görüş´ün ?Yeni Bir Dünya´ misyonunun önüne geçmek için bu adımların atıldığını da biliyoruz. Şunu çok net söylüyorum, bu planlar yapıla geldi ve yapılacak. Ama Allah´ın izniyle bu planlar Türkiye´de tutmayacaktır. Çünkü, bu ülkede Milli Görüş vardır, çünkü bu millet bin yıl İslam´a bayraktarlık yaptıktan sonra batıya asla köle olmayacaktır" diye konuştu.

HEPİMİZ AYNI GEMİNİN YOLCUSUYUZ

Türkiye gemisinde hep birlikte yolculuk edildiğini ifade eden Tongüç, "Geminin alt katında, üst katında yolculuk edenler var. Alt kattakiler üst kattakilere, ?ey arkadaşlar, sizlere hiç rahatsızlık vermeden ihtiyacımız olan suyu, geminin altını delerek almak istiyoruz. Size zarar vermeyiz, buna göz yumun´ diyerek, iyi niyetli de olsalar gemiyi delmeye kalkarlarsa, Milli Görüşçüler olarak iyi niyete karşı elini tutan görüş olarak bugüne kadar var olduk, bundan sonra da var olacağız? ifadelerini kullandı.

AB FELÂKETİNDEN KURTULMAMIZ LAZIM

Tonguç, ?Avrupa Birliği felaketinden bir an önce kurtulmamız lazım. İlk fırsatta her türlü hakareti yapıyorlar ama bizde bağırma çağırma çok fakat icraat yok. Hollanda hadisesi ortada. Ondan 1 hafta önce POAŞ´ı Hollandalılar aldı. Bir hafta sonra köpeklerini bizim insanımızın üstüne saldılar. Fakat orada kardeşlerimiz onurlu ve haysiyetli bir duruş sergiledi. Hükümetimiz sözün üzerinde başka bir adım atamadı. İki tarafında da seçimleri vardı. Oradaki Başbakan oylarını arttırdı. Sonra da bizim Başbakan´a telefon açmış beraber yemek yiyelim. Bizim Başbakan dur daha bizim işimiz bitmedi demiş? açıklamalarında bulundu.

 

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29