www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Siz bizim için oradasınız, Biz sizin İçin Evdeyiz

Siz bizim için oradasınız, Biz sizin İçin Evdeyiz

İnegöl Yenice Ali Şefika Göztepe İlkokulunda okuyan öğrenciler ve veliler sağlıkçılara destek vermek ve Evde kal çağrısında bulunmak için çektikleri video sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Korona Virüsü Dünyayı kasıp kavuruyor. Yetkililer vatandaşları uyararak acil işleri olmadıkça evlerinden çıkmamalarını istiyor. İnegöl'de bulunan Yenice Ali Şefika Göztepe İlkokulunda okuyan öğrenciler ve veliler sağlıkçılara destek vermek ve Evde kal çağrısında bulunmak için çektikleri video büyük yeğeni topladı. 

Korona Virüsü Türkiye'de etkisini göstermeye devam ediyor. Son yapılan açıklamalarda 4 vatandaşımız hayatını kaybederken Vaka sayısı ise 349'a yükseldi. Özellikle gece gündüz demeden çalışan sağlıkçılara Türkiye genelinde büyük destek var. Dün gece tüm Türkiye genelinde saat 21.00'de sağlıkçılara destek ve moral vermek için herkese evlerinden alkış yaptı. Yapılan davranış herkes tarafından takdirle karşılandı. Sağlıkçılara bir destekte İnegöl'de bulunan Yenice Ali Şefika Göztepe İlkokulunda okuyan veli, öğretmen ve öğrencilerden geldi. Siz bizim için oradasınız biz sizin için evdeyiz  sloganıyla çekilen video herkes tarafından büyük beğeni topladı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29