www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SMA hastası Sefa yardım bekliyor

SMA hastası Sefa yardım bekliyor

Dünyaya sağlıklı bir bebek olarak gelen ancak, 18 ayından sonra SMA tip 2 teşhisi konulan Sefa’nın tedavisi için 34 milyon lira gerekiyor. Minik Sefa’nın ailesi, başta İnegöllüler olmak üzere tüm Türkiye’nin yardımını bekliyor.

Evladının iyileşmesi için çalmadık kapı bırakmayan Rabia Arput, tüm hayırsever işadamlarına ve İnegöllülere yardım çağrısında bulundu.

Oğlu Sefa’nın tedavi masrafları için kampanya başlattıklarını ve şu anda yüzde 33 seviyesinde olduğunu kaydeden anne Rabi Arput, “Kampanya maalesef çok yavaş ilerliyor. Sefa için gönüllü olabilecek canlı yayın yapabilecek Twitter'da, Instagram'da Facebook'ta olsun bize canlı yayın konuğu bulabilecek, stantlarda yardımcı olabilecek, okullarda zarf dağıtmamız konusunda yardımcı olabilecek, dükkânlarına kumbara koyabilecek esnaf abilerle iletişime girmemize yardımcı olacak abi ve ablalara ihtiyacımız var. Ciddi anlamda gönüllümüz yok. Sefa için kermes düzenleyebilecek etkinlik yapabilecek derneklerin desteğine ihtiyacımız var. Yurt dışından gönüllü bulabilecek, ya da yurt dışına Sefa'yı anlatabilecek abi ve ablalara ihtiyacımız var. Kampanyamız Ramazan’da ciddi bir destekle bitebilir, ama çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Sefa’nın şu an emeklemesi de yavaşladı. Artık kollarıyla kendine sürüklemeye çalışıyor ve artık 3 yaşında. Dolayısıyla artık her şeyi anlıyor. Bir de valilik iznimizin 8 ayı kaldı. 2 valilik iznimiz var, 3 valilik iznini vermiyorlar maalesef. O yüzden lütfen Sefa için sesimizi duyun. Kampanyamız buraya kadar gelmişken el birliği ile bitirelim. Siz gönüllü abiler, ablalar olmadan bunu başaramayız”



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19