www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SMMM Ersin Bayav Hizmete Girdi

SMMM Ersin Bayav Hizmete Girdi

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ersin Bayav, firmasının açılışını gerçekleştirerek İnegöllülerin hizmetine sundu.

İnegöllü Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ersin Bayav, Bankalar Caddesi üzerinde bulunan işyerini açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Bursa SMMM Odası Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

ZOR BİR MESLEĞİMİZ VAR

Açılış öncesi konuşan Bursa SMMM Odası Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, ?Mesleğe yeni katılan tüm arkadaşlarımızın bizden talep etmeleri durumunda açılışlarına iştirak ediyoruz. Kendilerine hayırlı kazançlar diliyorum. Mesleğimize yeni katılan her arkadaşımız bize güç vermiş oluyor. Bu anlamda Ersin Bayav arkadaşımıza, meslektaşımıza meslek mücadelesinde kolaylıklar diliyoruz. Zor bir mesleğiz. Sürekli bürokrasiyle uğraşıyoruz. Her adımı sıkıntılarla dolu bir meslek ama sonuçta ticaret devam ettikçe mesleğimiz de olacak. Bu zorlu süreçte kendisinin yanında olacağız. Odamız ile sürekli irtibat halinde olmasını, eğitimlerimize katılmasını istiyoruz. Ersin arkadaşımız zaten bunları yapıyor. Bundan sonraki süreçte tüm meslektaşlarımızı oda faaliyetlerimize katılmaya davet ediyoruz. Sürekli eğitim anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz? dedi.

ONURLU VE ŞEREFLİ MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Firma sahibi Ersin Bayav ise, ?Bugün benim yanımda olan değerli oda başkanımız Ahmet Hikmet Sönmez ve tüm katılımcılara teşekkür ederim. Mesleğimiz çok zorlu bir süreç. Biz de bu zorlu süreçte odamızın desteğiyle genç mali müşavirler olarak başarılı olabileceğimizi düşünüyoruz. Bütün bürokrasiye, zorluklara rağmen onurlu ve şerefli mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Sonunda başarılı olacağımıza inanıyorum? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak firmanın açılışı gerçekleştirildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00