www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞOFÖRLER ARADA KALDI

ŞOFÖRLER ARADA KALDI

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, sıcak günler nedeni ile bazı yolcuların klima açtırmak istediğini, buna karşı bazı yolcuların da klimaları kapattırmak istediğini belirterek, şoförlerin iki arada bir derede kaldığını ifade etti. Bayram, otob

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bayram, klima açıkken vatandaşların otobüs camlarını açtığını, bu nedenle vatandaşların biraz daha duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

İNULAŞ ÇALIŞIYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İbrahim Bayram, "İNULAŞ olarak geçtiğimiz yıllarda bazı konularda vatandaşlarımızın şikâyetlerini değerlendirdik. Ve bu nedenle de vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek anlamında çeşitli çalışmalarımız oldu. İNULAŞ olarak halkımıza en üst düzeyde hizmet verebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz? dedi.

ŞOFÖRLER NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRIYORLAR

?Tabi havaların ısınması ve önümüzdeki günlerde de derecesini arttıracak olması nedeni ile bazı değerlendirmelerde bulunma gereği duyuyoruz" diyen Bayram, ?Bildiğiniz gibi havaların ısınması ile beraber özellikle nüfusu kalabalık olan illerde halk otobüsü şoförleri ile vatandaşlar arasında çeşitli tartışmalar yaşanıyor. İlçemizde bu olaylar çok nadir olarak yaşanıyor. Bunun nedeni ise yolcuların klima açtırmak istemesi ki bu onların en doğal hakkı, diğer taraftan da farklı bir yolcunun klima açtırmak istememesi. Şoförlerimiz bu anlamda tabiri caiz ise iki arada bir derede kalıyor. Geçtiğimiz günlerde İnegöl´de böyle bir olay cereyan etmiş ama bir sıkıntı yaşanmadan hem yolcu hem de şoförümüz gerekli olgunluğu göstererek sorun büyümeden çözüme kavuşmuştur. Bu olayların yaşanmaması için özellikle vatandaşlarımızın ve şoförlerimizin daha dikkatli olmasını istiyoruz? şeklinde konuştu.

KLİMA AÇMAMANIN CEZASI 208 TL

Bayram, ?Yazın sıcaklığı ile beraber otobüslerimizde klima zaten şoförlerimiz tarafından açılıyor. Bazı otobüs şoförlerimiz klimayı açmaması durumunda, eğer klimanın açılmasında rahatsız olmayan başka yolcu yoksa ve diğer yolcular tarafından otobüsün camlarının kapatılmasında bir sorun yoksa o zaman şoförlerimiz kesinlikle klimayı açmak zorundadır. Bunlara rağmen eğer halk otobüsü şoförleri klima açmıyorsa vatandaşlarımız ilgili kurumlara şikâyette bulunabilirler. Şikâyette bulunmaları halinde ise şoförlere 208 TL para cezası veriliyor? diye konuştu.

VATANDAŞLAR NE YAPMALI?

Vatandaşların yapması gerektiği konular hakkında bilgi veren Bayram, "Söylediğimiz gibi şoförlerimiz bazen iki arada bir derede kalıyor. Çünkü bir yolcu klima açtırmak isterken, başka bir yolcu da klima açtırmak istemiyor. Bazen de yolcuların camları açması nedeni ile şoförler klima açmak istemiyor. Camların açık olması durumunda zaten klimanın çalışması bir şey ifade etmez çünkü içeride hava serinlemeyecektir. Vatandaşlarımızın özellikle bu konulara da önem vermesi gerektiğin ifade etmek istiyorum. Vatandaşlarımızın her şikâyetini ciddiye alıyor ver üzerinde çalışmalar yapıyoruz. İNULAŞ olarak halkımızı verdiğimiz hizmetleri en üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00