www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SOKAK HAYVANLARINA MAMA DESTEĞİ

SOKAK HAYVANLARINA MAMA DESTEĞİ

İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (İDOHA), İnegöl Belediyesi tarafından kendilerine yapılan 75 kiloluk kedi ve köpek maması yardımını sokak hayvanlarına dağıtıyor.

İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (İDOHA), geçtiğimiz gün Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’in elinden aldıkları 75 kilogramlık kedi ve köpek maması yardımını sokak hayvanlarına dağıtmaya başladı.

 

SİZ DE KAPINIZIN ÖNÜNE BİR KAP SU, Bİ KAP YEM KOYUN

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Av. Nilay Parlar Ateş, “İlçemiz ve çevresinde bulunan sokak hayvanlarının daha iyi şartlar altında yaşaması için büyük bir özveri ile çalışmalar yapan İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneğimize bir destek de İnegöl Belediyesi’nden geldi. İnegöl Belediyesi tarafından derneğimize yapılan 75 kilo kedi ve köpek maması bağışını Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Gülhan Şahin’in elinden büyük bir mutlulukla teslim almış bulunuyoruz. Sokak hayvanları için oldukça etkili çalışmalar yapan Belediyemize, derneğimize de bulunduğu katkı için çok teşekkür ediyoruz. Söz konusu mamalar ile sokakta yaşayan birçok can dostumuza ulaşma imkânımız olacaktır. Ancak sizler de takdir edersiniz ki bu çalışmaların devamlı yapılması gerekmektedir. Açlık ve susuzluğu daha iyi anladığımız bu mübarek Ramazan ayında tüm ilçe halkımızı sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya davet ediyor. Siz de kapınızın önüne bir kap su bir yemek koyun” dedi.

 

ŞAHİN’DEN ‘DUYARLILIK’ ÇAĞRISI

Belediye olarak sokak hayvanlarına duyarlı olduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz ve desteklediğimiz İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneğine biz de belediye olarak ufak bir katkıda bulunalım istedik. Onların da bu mamaları en güzel şekilde değerlendireceğine eminiz. Biz belediye olarak sokak hayvanları hakkında gösterdiğimiz duyarlılığı ilçemiz halkından da bekliyoruz. Faaliyete geçirmiş olduğumuz nakil aracımız ve özel ekibimiz sayesinde birçok yardıma muhtaç sokak hayvanına ulaşıyor ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Alo 153 ihbar hattımıza gelen çağrılara kayıtsız kalmıyor, ivedilikle olay yerine ulaşıyoruz. İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği’ne ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar nedeni ile teşekkür ederek, tüm ilçe halkımızı da sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

İnegöl Belediyesi tarafından bağışlanan mamaların bir kısmını İnegöl Belediyesi Kültür Park içerisinde bulunan sahipsiz sokak hayvanlarına ulaştırdıklarını belirten İDOHA Başkan Yardımcısı Av. Sevil Koyuncu, “Besleme etkinliği sırasında, yaralı bir yavru kediyi de bularak İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine teslim ettik. Vesile olan herkese sonsuz teşekkür ederiz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19