www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sokak Hayvanlarını Unutmadılar

Sokak Hayvanlarını Unutmadılar

İnegöl Trabzonlular Kültür Ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri ve Kent Konseyi üyeleri dağlarda bulunan sahipsiz hayvanlar için yiyecek bırakarak sokak hayvanlarını unutmadılar.

Konu ile alakalı açıklama yapan Trabzonlular Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Ergün; "Bir grup yönetim kurulu üyemiz ve Kent konseyi hayvanları koruma çalışma grubu yöneticileriyle birlikte şehirden çok uzak bölgeler deki hayvanlar için orman ve yol kenarlarına yiyecekler bıraktık. Bu faaliyet bizim çok yaptığımız bir faaliyet değildi ama inanın manen o kadar mutlu olduk ki anlatamam. Bundan sonra daha sık aralıklarla bize emanet edilen bu can dostlarımızı ziyaret etme kararı aldık. Bundan sonra bize dağlarda Trabzon'dur.“ dedi

Muhammet Ergün devamında ise; “Hz Ömer ne kadar da güzel demiş " dağlara buğday serpin, Müslüman ülkede hayvanlar açlıktan öldü demesinler.   Bugün Gedikpinar ve Mezit bölgelerinde 300 civarına ekmek ve 50 kg tavuk ürünlerini doğal alanlara bıraktık.  Bu vesile ile bizlere destek olan, yol Gösteren Kent Konseyi Hayvanları Koruma Çalışma Grubu Başkanı Sayın Şebnem Erkan ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36