Son görev

Son görev

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Sivas Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönerek son görevlerini yerine getirmek istediklerini ifade etti.

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacakları Sivas Belediyespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Bordo Beyazlı ekip, Sivas Belediyespor maçı hazırlıkları kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.İdman öncesi açıklama yapan Teknik DirektörMurat Yoldaş, ?Ligin koptuğu zamanlarda çoğu takım gençlerine şans veriyor ama tabi sahip olduğu o mantaliteyi o sahada uygulamak, motivasyonun olmadığı zamanlarda çok zor oluyor. Ama bunu genç oyuncularımız, arkadaşlarımız başarıyla gerçekleştiriyorlar. İyi mücadele edip, iyi oynamaya çalışıyorlar. Bunda da başarılı oldular. Verilen şansları iyi değerlendiriyorlar. İçlerinden mutlaka İnegölspor´a ileriki yıllarda katkı sağlayacak oyuncularımız olacaktır. Sezonun son maçında Sivas Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Daha öncede söylediğim gibi aynı ciddiyetle aynı disiplinde maça çıkıyoruz. Çünkü bir markanın adını temsil ediyoruz. Son bir görevimiz var. Onu da hayırlısıyla bitirip, puanlarla dönmek istiyoruz. İnşallah bunu da başarırız. Bütün sezon boyunca bizlere destek veren İnegölspor severlere, seyircilerimize, İnegöl halkına, oyuncularımızın bu mücadelelerine ortak olmalarına sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca oyuncularıma da bütün sezon boyunca göstermiş oldukları özverili mücadeleden dolayı da teşekkür ediyorum. Başkan ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Basınımıza teşekkür ediyorum. Kısacası kalbi bizimle atan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlısıyla sezonu da güzel bir şekilde bitirdiğimizi düşünüyorum. Son maçı da dediğim gibi güzel bir şekilde bitirip, sezonu tamamlamak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68