www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Son Gün 31 Mayıs

Son Gün 31 Mayıs

Emlak vergisi, çevre-temizlik vergisi ve ilan-reklâm vergisinin 1. taksitlerinin ödeme süresi 31 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.

Konu ile alakalı İnegöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, belediyenin önemli gelir kaynaklarından emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi 1. taksitlerinin ödeme süresinin 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitiminde sona ereceği belirterek mükelleflerin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

Ödemeleri Son Güne Bırakmayın

Belediye hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesi, ödeme mükellefiyetleri olan vatandaşların yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmeleriyle mümkün olacağı belirtilen açıklamada; vatandaşlara ay sonu gelmeden ve sıkışıklığa maruz kalmadan vergilerini ödemeleri tavsiyesinde bulunuldu.

Ödeme Kolaylığı

Emlak vergisi, çevre-temizlik vergisi ve ilan-reklâm vergilerinin ödeme seçeneklerine de değinilen açıklamada belediyeye yapılan ödemelerde kredi kartı kolaylığı sağlandığı gibi anlaşmalı bankalar nezdinde de taksit imkânı sağlanmaktadır denildi. Ayrıca mükellefler borçlarını belediye web portalı üzerinden öğrenebilecekleri gibi, ödemelerini güvenli bir şekilde ?Halk Bank İnternet Şubesi, Mobil Bankacılık ve Veznelerden?, 0 224 715 40 00 telefon hattı üzerinden de yapabilecekleri belirtildi. Süresi içerisinde ödeme yapmayanlar hakkında 6183 sayılı amme alacakları tahsili usulü hakkında kanun çerçevesince yasal işlem yapılacağına da vurgu yapıldı.

Yapılan açıklamada vergi ödemelerinde her zaman gerekli hassasiyeti gösterip zamanında ödeme yaparak mükellefiyetlerini yerine getiren vatandaşların belediyenin kamu hizmetlerini kesintisiz yerine getirmesine büyük destek sağladığı belirtilirken, belediye hizmetlerinin sürekliliği ve devamlılığı, ilçe halkının yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmesiyle mümkün olacağına değinildi.

 

İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamanın sonunda ödemelerini zamanında tam ve eksiksiz yerine getiren vatandaşlara bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı da teşekkür edildi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 

 

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29