www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Son yolculuğuna uğurlandı

Son yolculuğuna uğurlandı

İnegöl´de oturduğu apartmanın girişine dolan yağmur suyunu temizlerken elektrik akımına kapılan ve yaşamını yitiren Sami Tutal (49) son yolculuğuna uğurlandı. Sami Tutal´ın, cinayetten tutuklu kardeşi Burhan Tutal, asker nezaretinde cenazeye katıldı.

Geçtiğimiz akşam Kemalpaşa Mahallesi Özsaraç Sokak´ta meydana gelen olayda, Sami Tutal, ailesiyle oturduğu apartmanın girişine dolan yağmur suyunu temizlemeye başladı. Tutal, iddiaya göre, bu sırada binanın elektrik tesisatındaki kaçak nedeniyle akıma kapıldı. Sami Tutal, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından İnegöl Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Tutal, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

CEZAEVİNDEKİ KARDEŞİ DE KATILDI

Sami Tutal için Hocaköy Mahallesi Camii´nde cenaze namazı kılındı. 1 Mayıs 2018 tarihinde tartıştığı Seçkin Memiş´i (45) baltayla öldüren Sami Tutal´ın kardeşi Burhan Tutal da cezaevinden izinli olarak cenazeye katıldı. Bir eli, yanındaki astsubayın eline kelepçelenen Burhan Tutal, cenaze namazında saf tuttu. Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alper Taban´ın da katıldığı cenaze namazı ardından Sami Tutal, toprağa verildi.

 

Burhan Tutal ayrıca cenaze esnasında Kaymakam Ali Akça ile yaptığı görüşmesinde dosyasının incelenmesi talebinde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00