Son yolculuğuna uğurlandı

Son yolculuğuna uğurlandı

İnegöl´e bağlı kırsal Cerrah Mahallesi´nde meydana gelen olayda ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek hayatını kaybeden yaşlı adam son yolculuğuna uğurlandı.

Olay İnegöl´e bağlı kırsal Cerrah Mahallesi´nde meydana geldi. Ceviz toplamak için ağaca çıkan Osman A. isimli şahıs bir anlık dikkatsizlik sonucu metrelerce yükseklikten düşerek ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü´ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Osman A´nın sağlık durumunun ağır olduğu ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ceviz ağacından düşerek ağır yaralanan ve Kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Osman A.´nın cenazesi Cerrah Mahalle camiinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cerrah mezarlığına sevenlerinin omuzunda son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Haber Yorum Gazetesi Ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68