www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SON 90 DAKİKA

SON 90 DAKİKA

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, BAL hedefindeki son engel olan Kestel Belediyespor maçı için kulüp tesislerinden otobüs kaldıracaklarını belirterek tüm sporseverleri desteğe davet etti.

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'ndan 2. olarak çıkarak Play-Out oynama hakkı elde eden temsilcimiz Kafkasspor, Bölgesel Amatör Lig'de Bursa takımları arasında 3. sırada yer alan Kestel Belediyespor ile Pazar günü Merinos Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 13.30'da başlayacak karşılaşma için Pazar 11.30'da kulüp önünden otobüsler kaldırılacak.

GERÇEK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK

Önce ligde sonra da Play-Off'ta zorlu bir maratonu geride bıraktıklarını belirterek bir konuşma yapan Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, Play-Off'a istediğiniz gibi başlayamadık. İlk maçımızda Hamitler ile berabere kaldık. Daha sonra Gemlikspor'a mağlup olduk. Fakat oyuncularımız son 3 maçta gerçek güçlerini gösterdiler.  3 maçı da kazanarak ligi 2. sırada bitirdik” dedi.

BAL İÇİN SON 90 DAKİKA

Başarılı gidişattan dolayı teknik heyeti ve futbolcuları da kutlayan Ungan; Artık önümüzde tek maç var. Çok istediğimiz Bölgesel Amatör Lig için 90 dakika mücadele edip adımızı BAL'a yazdırmak istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyorum” şeklinde konuştu.

ZORLU MAÇA OTOBÜS KALDIRILACAK

Amatör liglerin en büyük taraftar topluluğuna sahip olduklarının altını çizen Ungan, Maçlarımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarımızdan bir isteğimiz var. Son 90 dakika. Önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Lig'de olmak için bu maçı almamız şart. İnegöl'de futbola gönül veren herkesi maça bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayacaklarına yürekten inanıyoruz. 13.30'da Merinos Stadı'nda oynanacak karşılaşma için 11.30'da kulüp binası önünden otobüsler kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,54% 0,28
  • EURO

    34,88% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,10
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00