SON DERECE MUTLUYUZ

SON DERECE MUTLUYUZ

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, deplasmanda elde edilen 2-1'lik Pazarspor galibiyetinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirtti.

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor’un Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, haftasonu deplasmanda oynanan Pazarspor müsabakasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

 

PUAN FARKINI KAPATMAK İSTİYORUZ

3 puanla ikinci devreye başlamayı çok istediklerini ifade eden Yıldırım, “3 puan çok istediğimiz bir şeydi. Çünkü ikinci yarıya öyle başlamak istiyorduk. Önümüzdeki Bandırmaspor ile puan farkını kapatmak istiyoruz. Dolayısıyla da fazlasıyla 3 puana ihtiyacımız vardı. Fazlasıyla fırsatlar vardı. Onları değerlendirilebilirdi ama neticede kazanmış olmak çok güzel. Çünkü dirençli ve iyi bir takıma karşı oynadık. 10 kişi kalmamız bizi biraz zorladı ama bazı ufak tefek içerdeki değişikliklerle ve ikinci yarıda rakipte eksik kalınca oyun dengelenmiş oldu. Son derece mutluyuz. İkindi devreye  puanla başlamak çok güzel bir şey” dedi.

 

İNŞALLAH DEVAMI GELİR

Ersel’in ilk maçında 2 gol atmasını da değerlendiren Yıldırım, “Ersel zaten bizim beklediğimiz bir oyuncuydu. Oyuna katkısı da gözlendi. İnşallah devamı gelir” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07