www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SON İNEGÖLLÜ MUHARREM EFE

SON İNEGÖLLÜ MUHARREM EFE

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz İnegölspor, Kartalspor'dan Muharrem Efe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Celal Ter, transfer çalışmalarını sonlandırdıklarını belirtti.

İnegölspor, geçtiğimiz yıl Kartalspor forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Muharrem Efe ile transferi noktaladı. Kariyerinde Sakaryaspor, Karşıyaka, Kocaeli Birlik ve Kartalspor formalarını giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, dün İnegölspor tesislerinde yetkililer ile masaya oturarak kendisini bordo beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 

TRANSFERİ KAPATTIK

İmza töreni esnasında bir konuşma yapan İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Celal Ter, “Şaban Yıldırım’ın Kartalspor’dan eski öğrencisi olan ve uzun zamandır görüştüğümüz Muharrem Efe ile anlaşma sağladık. Kendisi orta saha bölgesinde oynayan bir oyuncudur. Bu transferle de transferi noktaladık. Kamp sürecinde hocamızdan talep gelirse bir transfer daha yapabiliriz. Şu anda transferi kapattık diyebiliriz. Bu kararı Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım ile yaptığımız görüşme sonrası aldık” dedi.

 

ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ

Bordo Beyazlı renklere bağlanmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Muharrem Efe ise “Hedefleri olan bir takıma geldim. Şaban Yıldırım’ın İnegölspor’da olması kararımda etkiliydi. Kendisiyle çalışmayı çok istediğim için İnegölspor’u seçtim. Hedefimiz şampiyonluk ve bunu başaracağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19