SONBAHAR/KIŞ KADIN MODASI TRENDLERİ KARŞINIZDA...

SONBAHAR/KIŞ KADIN MODASI TRENDLERİ KARŞINIZDA...

Asimetri, Balıkçı Yaka, Baskılar, Büyük Beden Manto, Çizgili, Timsah Derisi, Deri, Ekose, Etek ve Pantolon, Fular Yaka, Gotik, Grunge, Harness, Kamuflaj, Kapitone, Kapri Pantolon, Kürk, Kuş tüyü, Leopar, Metalik, Monokrom, Peplum, Pili, Rönesans, Slip E

 

 

 

İlk sıradan detaylıca incelemeye başlayalım mı? Önce Asimetri... Maalesef hala önü kısa arkası uzun (Nam-ı diğer Mullet) trendi tam gaz devam edecek.

 Bir kurtulamadık gitti bu trendden. Tamam bluzlarda fena durmuyor hatta bazı kusurları da örtüyor aman ne güzel ama artık elbise ve etek formlarını yapmasınlar bu modelin her ne kadar moda olsa da nacizane önerim siz sadece bluzlarını tercih edin derim.

Asimetrik ve geometrik kesimler, keskin hatlı kıyafetler Sonbahar-Kış 2013-2014 koleksiyonlarda sık sık görülecek. Donna Karan, Zac Posen ve Victoria Beckham bu trendin öncülerinden.

 

Önümüzdeki günlerde sizlere anlatacağım tüm yeni sezon trendlerinden yola çıkarak, artık alışverişe başlayabiliriz.  Ama işin asıl püf noktası, kış sezonu için gardrobumuzdaki eksikleri belirleyip yavaştan mağazalara gelmeye başlayan yeni sezon ürünleri incelemek ve gözümüze kestirdiğimiz ya da ilk görüşte aşk yaşadığımız parçaları önce gerçekten ihtiyacımız var mı diye düşünüp sonra almak:)

BALIKÇI YAKA

 Yıllardır dolabımızda hep özel bir yeri olan dik yakalı kazak ve elbiseler 2013/2014 kış sezonunun dikkat çeken trendlerinden.

BASKILAR

 Kalp desenleri, yıldızlar, puantiye ve çizgi film karakterleri kıyafetleri süsleyecek.

BÜYÜK BEDEN MANTO

 Özellikle büyük ve geniş omuzlar kış sezonunun en hit manto trendlerinden biri. Geçtiğimiz kış çok popüler olan Koza dokulu mantolar da 2014 kışında trend olmaya devam edecek.

ÇİZGİLİ

2013 yazının en hit trendlerinden çizgililer, 2014 kışını da etkisi altına almışa benziyor. Daltonlar gibi giyinmeye devam :)

 

TİMSAH DERİSİ

Bu kış? timsah derisinden (tabii ki sahtesi!) çok çok moda. Baştan ayağa timsah derisi desenlerine bürünmek sezonun dikkat çekici ve mutlaka uygulanması gereken trendlerden biri.

EKOSE

 Lise eteklerine geri dönüş başladı. ޞu an ekose trendi patlamış? durumda, her yerde ekose.

DERİ

Deri her ne zaman olursa olsun, çok moda. Bu kış sezonunda da egemenliğini son hız sürdürüyor. Baştan ayağa deri giyinmek yine çok trend.

ETEK VE PANTOLON

 Etek ve elbiselerin altına pantolon giyilmesi 2013 yazında beri görmeye başladığımız, bence vasat ötesi bir trend. Grunge ve Punk akımlarının da desteklediği bu trendi pek uygulamayalım derim ben:(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

 

               

 

 

 



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54