Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz

Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz

1.Amatör Lig ekiplerinden Doğugücü´nün Teknik Direktörü Erol Arslan, Süper Amatör Lig hedefinde avantajı Orhanelispor´a kaptırdıklarını, ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti.

İnegöl Sanayi Sahası´nda Orhanelispor´u ağırlayan Doğugücüspor, maçın sonu dakikalarında yediği golle Süper Amatör Lig hayallerini suya düşürdü. Maç 2-2 sona erdi.

Maçın 8´inci dakikasında gelişen Doğugücüspor atağında topu önünde bulan Mehmet Oral topu ağlarla buluştu. Maçın 24. dakikasında ise Orhaneli atağında Fuat Yazıcı beraberlik golünü attı.İlk yarı 1-1 sona erdi.İkinci yarıda ise penaltı kazanan Doğugücü´nün şutunu çeken Özkan Şimşek takımını öne geçirdi.Maçın 84. dakikasında ise gelişen Orhanelispor atağında yapılan ortaya iyi yükselen Yusuf Öztürk´ün kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.Maç 2-2 sona erdi.

Mutlak galibiyet gereken maçta beraberliğe razı gelen Doğugücüspor, Süper Amatör Lig avantajını iki puan önündeki Orhaneli´ye kaptırdı.

AVANTAJI KAPTIRDIK

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Doğugücüspor Teknik Direktörü Erol Arslan, ?Amacımız maça çıkarken galibiyetti. Çünkü şampiyonluk maçıydı. Kazanmak istedik. Ama Mevla´m nasip etmedi. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor ama bu saatten sonra Orhaneli yakaladığı avantajı sürdürüp herhalde şampiyon olurlar. Ama biz yine elimizden geldiğince son maça kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. 3 maçımız kaldı.?

HAKEM ATMOSFERİ KALDIRAMADI

?Hakem maçın atmosferini kaldıramadı. Gardımızı düşürdü. Uyduruk bir penaltı verip, biraz günah çıkarmaya çalıştı ama bıraksaydı biz kendi mücadelemizi kendimiz yapsaydık. Çocuklar maçın skorunu belirleselerdi bana göre daha iyi olurdu? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07