www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sonuna kadar kovalayacağız

Sonuna kadar kovalayacağız

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, “İçeride oynayacağımız 4 maçı kayıpsız geçmek istiyorduk. Maalesef olmadı. Yapacak bir şey yok. Lige sonuna kadar asılacağız.”dedi.

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, kendi sahalarında 0-0 berabere kaldıkları 1922 Konyaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Maalesef bende anlamadım takım bugün çok kötüydü. Yani takımı tanıyamadık. Orta saha birbirleriyle kopuk vaziyette top yapmadı. Santraforları topla buluşturamadık. Maalesef kötü bir sonuçla haftayı kapattık. Tabi yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Son dakika adamlar galipte gelebilirdi. Onlara da başarılar dilerim.  Yenemeyeceğimiz bir takım değildi ama ne bileyim takımı tanıyamadım. Önümüzdeki haftalar zor. İçeride oynayacağımız 4 maçı kayıpsız geçmek istiyorduk. Maalesef olmadı. Yapacak bir şey yok. Lige sonuna kadar asılacağız. Kopmuş bir şeyde yok. İnşallah deplasmanda telafi ederiz. Haftaya Gümüşhane deplasmanına gideceğiz, oda zor bir maç olacak. Onlarda düşme potasındalar. İnşallah elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01