www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Sorunları sebebi basiretsiz yönetim?

?Sorunları sebebi basiretsiz yönetim?

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Eroğlu, ?Mevcut belediyenin basiretsiz yönetimi yüzünden çöpten, çukurdan, düzensiz yapılaşmadan ve bozuk fiziki şartlardan geçilmiyor.?dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Eroğlu, seçim çalışmalarına Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek sürdürdü.

Mobiliyum AVM´ ye giderek çalışmalarına devam eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, gündüz programını burada sonlandırdı. Ardından, Hacı Lütfullah Camii´nde belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla yatsı namazında buluşan Eroğlu, Ertuğrulgazi Derneği´ni ve Erzurum-İspir Irmak Köyü Derneği´ni ziyaret etti.

?Üretici olsanız sanayinin halinden mahcubiyet duyarsınız?

Mobiliyum AVM çalışanlarıyla istişare eden Eroğlu, İnegöl´de yaşayan vatandaşları büyük bir aile olarak gördüklerini belirterek, ?Toplumdaki sorunlar en temel olarak ailede başlar ve yine ailede çözülür. Ben ve kadrolarım, İnegöl´de yaşayan herkesi büyük bir aile olarak görüyoruz. İnegöl´ ün problemlerini bu bakış açısıyla çözeceğimize emin olabilirsiniz. Evet şu anda büyük bir alışveriş merkezi içerisindeyiz, büyük bir yatırım ve insanlar burada ticaret yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunuyorlar. İnegöl´ ün en önemli değeri olan mobilyanın bir bakıma tanıtımı yapılıyor. Peki hiç düşündünüz mü burası neden yapıldı? Bu kadar masrafa gerek var mıydı? Burası sanayinin çarpık bir şekilde yapılanması yüzünden, sanayinin fiziki şartları yüzünden, çöp sorunu yüzünden, üreticinin zor şartlar altında ürettiği ürünleri sergileyecek bir alanın ve binanın olmaması yüzünden yapıldı. Kıymetli büyüklerim, kardeşlerim düşünsenize siz üretici bir firmasınız ve müşteriniz geldi, misafirinizi nasıl sanayiye sokarsınız? Sokamazsınız çünkü mahcubiyet duyarsınız. Sanayi mevcut belediyenin basiretsiz yönetimi yüzünden çöpten, çukurdan, düzensiz yapılaşmadan ve bozuk fiziki şartlardan geçilmiyor. Eğer sanayimiz bu hale getirilmeseydi bu israfa varacak harcamalar yapılmayacak, bu eziyetler çekilmeyecekti. Üreticinin parası sadece ürün sergileyebilmek adına boşa gitmeyecekti. Piyasada bu para, üretim-tüketim döngüsü içerisinde kullanılacaktı. Sonuç olarak İnegöl kazanacaktı, vatandaş kazanacaktı? dedi.

?Milleti unutanları İnegöl halkı sandığa gömecek?

Ertuğrulgazi Derneği tarafından kılıç kalkan ekibi ve meşalelerle karşılanan Eroğlu, bu coşkulu karşılama için, dernek yönetimine teşekkürlerini ileterek, ?Öncelikle söze, belediye meclis üyesi adayımız, sizlerin de eski dernek başkanı ve dostu olan kıymetli büyüğüm Ahmet Urgun beyi takdim ederek başlamak istiyorum ve sizlerin huzurunda kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Hamdolsun ki ismimiz ve bu güzel kadrolarımız İnegöl halkında karşılık buluyor. Bunun en büyük örneği de Ahmet ağabeyimizdir. Biz vatandaşların karşısına samimiyetimizle, ismimizle ve gönlümüzle çıkıyoruz. Bizler vatandaşı, birilerinin selamıyla, birilerinin afişleriyle, birilerinin yüzüyle değil kendi emeklerimiz ve ak alnımızın temiz teriyle selamlamıyoruz. Bundan dolayı da her geçen gün ivme kazanıyoruz. Vatandaş nezdinde ki bu teveccüh mevcut iktidarı ve yerel yöneticilerini kızdırmış olmalıdır ki bizleri çeşitli ittifakların içine sokarak oy akışını engellemeye çalışıyorlar ama engelleyemiyorlar. İftira atmak acizlerin, korkakların işidir. Bu iftiralar, vatandaşta da karşılık bulmuyor. Emek vermeden zafer kazanmaya alışanlar herhalde ellerindeki rantın gideceğinden korkmuş olmalıdırlar ki böyle bir acizlik sergiliyorlar. Hırslarına ve makam sevdasına yenik düşüp milleti unutanları, 31 Mart akşamı İnegöl halkı sandığa gömecek ve cepsiz ceketlileri iş başına geçirecektir? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00