www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sorunları çözecek bir çok projelerimiz var

Sorunları çözecek bir çok projelerimiz var

CHP köy çalışma ekibi seçim çalışmalarını Sulhiye ve Mezit'te sürdürdürken, CHP ilçe Başkanı Zemci Şahin ve ekibi İnegöl içindeki kahvehaneleri ziyaret ettiler.

CHP köy çalışma ekibi seçim çalışmalarını Sulhiye ve Mezit'te  sürdürdürken, CHP ilçe Başkanı Zemci Şahin ve ekibi İnegöl içindeki kahvehaneleri ziyaret ettiler.

31 Mart yerel seçimlerine son 5 gün kala seçim çalışmaları hakkında genel bir değerlendirme yapan Doğan sahada çalışmalarıyla  ve projeleriyle seçime en sağlam giren parti olduklarını projelerinin İnegöl e ve İnegöl halkının ihtiyaçlarına cevap verecek projeler olduğunu söyledi.

Doğan, kadınları  destekleyen projelerinden de bahsederek, ”Siyasette alaylı olarak yetişen,30 yıldır Cumhuriyet Halk Partisinin içinde olan biriyim.Bu nedenle İnegöl sorunlarına çözümler üretme konusunda iddialıyım. İnegöl ün sorunlarını çözecek bir çok projelerimiz var.Ülkenin son yıllarda ki ekonomik koşulları vatandaşı çok zorluyor.Bu ekonomik koşullar düzelene kadar ev kadınlarımıza otobüs üçretlerini yüzden elli indirimli yapacağız.Ayrıca kadın el emeği göz nuru ile yaptıkları el işi ürünlerin satışını sağlayacak kooperatifleri kurduracak ve destekleyeceğiz.Ev  hanımlarının ev ekonomisine ve Ülke ekonomisine dolaylı yada direk katılımını, katkısını sağlayacağız.Kadınlarımızı çalışma hayatına katacak el sanatları projelerimizle ekonomik anlamda aktif hale getireceğiz”dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19