www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sorunları işi ehline vererek çözeceğiz

Sorunları işi ehline vererek çözeceğiz

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, “Biz şahıslara göre ve makamlar için siyaset yapmayız. Bizim ilkelerimiz doğrultusunda siyaset yapmak isteyen, görev almak isteyen herkese kapımız açıktır”dedi.

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları, 'İyiliği, kardeşliği ve ekmeği paylaşıyoruz' sloganıyla 'Bereket Sofrası Gençlik İftarı Programı' gerçekleştirdi. Royal Otel'de gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Bektaş, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Yakup Tokgöz ve çok sayıda genç katıldı. 

Sorunları işi ehline vererek çözeceğiz

Burada konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, “Yönetmek demek iyiliği organize etmek demektir. Her şeyi sen bilemezsin. İşi ehline vereceksin. Peki bu ekonomik kalkınmayı veya Türkiye’yi hak ettiği yere getirmeyi hangi kadrolarla yapacağız. Tabi ki de Saadet Partisi kadrolarıyla yapacağız. Türkiye’de yetişmiş ne kadar insan varsa, dünya görüşü ne olursa olsun fark etmeksizin tamamı bizim kadrolarımızdır. Biz devlet işinde herkesin bilgisinden istifade edeceğiz ve bu ülkeyi kalkındıracağız. Biz ilkesel bir partiyiz. Biz şahıslara göre ve makamlar için siyaset yapmayız. Bizim ilkelerimiz doğrultusunda siyaset yapmak isteyen, görev almak isteyen herkese kapımız açıktır.”



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19