Sorunların Giderileceğine İnanıyoruz

Sorunların Giderileceğine İnanıyoruz

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İlçe Başkanı Birol Atay, İnegöl´ün sorunlarının giderilmesi noktasında Alinur Aktaş´a inandıklarını söyledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İlçe Başkanı Birol Atay, Alinur Aktaş´ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını değerlendirdi.

SORUNLARI BİLİYOR VE ÇÖZECEĞİNE İNANIYORUZ

Konu ile ilgili konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İlçe Başkanı Birol Atay, ?Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş´ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından dolayı kendisini şahsım ve yönetim kurulu adına kutluyor, başarılar diliyorum.AKP´nin kendi belediye başkanlarının istifalarını istemesi ile başlayan süreçte Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin yapmış olduğu seçim neticesinde Sayın Alinur Aktaş Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı görevine getirildi. Rahmetli Hikmet Şahin´den sonra İnegöllü Büyükşehir Belediye Başkanı olması İnegöl için büyük şans olduğunu düşünüyorum. İnegöl ekonomisi ve artan nüfusu ile birçok ilimizden daha fazla hizmete ihtiyacı olan bir ilçedir. Köy tüzel kişiliklerinin iptal edilmesi ile mahalleye dönüşen köylerimizde yaşanan başlıca imar ve yollar ile ilgili sorunlar, içme suyu ile ilgili henüz hiç hizmet yapılmadığı halde alınan su paraları ve ilçe merkezinde de her ay sürekli artan su faturaları en önemli sorunlar olup bunların çözümü öncelikli olmalıdır.2014 yılından bugüne İnegöl´e hizmet gelmemesinin başlıca nedeni Bütünşehir Yasası ile İnegöl Belediye bütçesinin önemli kısmını Bursa Büyükşehir Belediyesine aktarması olarak gösterilmişti. Artık bu sebep ortadan kalkmıştır. İnegöl´e karşı Sayın Alinur Aktaş´ın sorumluluğu daha da artmıştır.İnegöl´ün huzurlu,sağlıklı,mutlu ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için başkanın sorunları bildiğinden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sorumluluğunu yerine getireceğine inanıyor, kendisine ve ekibine bu zor görevde tekrar başarılar diliyorum.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00