www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sosyal Tesislerde Sona Gelindi

Sosyal Tesislerde Sona Gelindi

İnegöl Belediyesi, Alanyurt bölgesinde Yunus Emre Spor Kompleksi bahçesinde yapımına başladığı sosyal tesisler binasında sona yaklaştı.

 İnşaatı inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Hamdolsun eksiksiz bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Burası da bizim için bir ihtiyaçtı ve bu ihtiyacı da gideriyoruz? dedi.

 Sporu tabana yayma ve her yaştan bireyin bir spor dalıyla ilgilenmesi hedefiyle bu alanda hayata geçirdiği projelerle önemli bir başarı elde eden İnegöl Belediyesi, spor yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Alanyurt bölgesinde Yunus Emre Spor Kompleksi bahçesinde bulunan alanda İnegöl Belediyespor´un kullanımı için yapılan sosyal tesisler inşaatında sona gelindi.

 SPORDA CİDDİ YATIRIMLAR YAPILDI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 233 metrekare taban alanına sahip olacak şekilde projelendirilen, 2 kattan oluşan ve toplamda 466 metrekare alana sahip misafirhane ve sosyal tesisler binasının inşaatında incelemelerde bulundu. İçerisinde 6 dairenin bulunduğu binayı AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ile birlikte inceleyen Aktaş, inceleme sonrası sosyal tesislere ilişkin bir açıklama da yaptı. İlçemizde sporu tabana yayma hedefiyle sporla ilgili ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Aktaş, ?İnegöl Belediyespor kurulduğu 2009 yılından bugüne kadar yaklaşık 6 buçuk yıllık süreç zarfında çok önemli işlere imza attı. Geldiğimiz noktada 2 bin tane lisanslı sporcumuz ve 10´a yakın branşımızla voleybol ve basketbol ana branş olmak kaydıyla önemli başarılara imza atıyoruz. İlçemiz eskiden bir tane spor salonuyla yetinmeye çalışırken, bugün Yeniceköy´de, Alanyurt´ta ve İnegöl merkezde okullar bölgesinde olmak kaydıyla 3 tane daha nizami ölçülerde spor salonlarımız var? dedi.

 KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Takım sporlarıyla alakalı gerek süper ligde voleybolda, gerek 2. Ligde voleybolda ve gerekse de basketbolda 2. Ligde alt yapıları güçlendirmek gerektiğine vurgu yapan Aktaş, ?Buna dair tesisler ve yatırımlar yapmamız gerekiyor. Alanyurt´u voleybol sporuyla alakalı dolu dolu kullanıyoruz hem salonu itibariyle hem de diğer sosyal tesisleri itibariyle. Beraberinde basketbolla ilgili de Yeniceköy´ü kullanıyoruz. İnegöl´de de dün takımımız ilk senesi olmasına rağmen 2. Ligde Play Off´a kaldı. Ama ilk turda Karesi gibi çok iddialı bir takıma iki maçta da yenilerek elendik. Önemli değil, önümüzdeki yıl kaldığımız yerden devam edeceğiz? diye konuştu.

 YOLUMUZA EKSİKSİZ DEVAM EDİYORUZ

Yapımında sona gelinen sosyal tesisler inşaatı hakkında da bilgi veren Aktaş, ?2011 yılında çok değerli Bakanımız Faruk Çelik Beyin katılımlarıyla Yunus Emre Spor Kompleksimizi açmıştık. Bu alan atıl bir vaziyetteydi. Burada da sporcularımızın kalmalarıyla alakalı tesis olarak kullanabilmek adına bu yapıyı kendi etüt proje müdürlüğümüz marifeti ile projelendirdik ve nihayetinde de yapımına başladık. Kısa bir süre içerisinde bitireceğiz. Yaklaşık 500 bin TL gibi bir maliyetle burayı hayata geçirmiş olduk. Ben projelendirmesinden bugüne kadar emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Şunu unutmamak lazım; sporda çok daha iyi yerlere gelebilmek için alt yapınızı, tesislerinizi, bu manadaki müştemilatınızı güçlendirmeniz gerekiyor. Hatta ve hatta ulaşım yaptığınız otobüslere varana kadar. Hamdolsun eksiksiz bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Burası da bizim için bir ihtiyaçtı ve bu ihtiyacı da gideriyoruz? açıklamalarında bulundu. 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87