www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Söylentilere isyan etti

Söylentilere isyan etti

3 katlı evin balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulunan Aslıhan K´nın eşi Ali K. eşinin kendi ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle intihar etmek istediğini öne sürdü.

Olay önceki gece Ertuğrulgazi Mahallesi Aygören Sokak´ta meydana geldi. İddiaya göre, 6 ay önce evlenen Aslıhan K., 3. katta bulan balkondan kendisi boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan Aslıhan K. ağır yaralandı. Yaralı genç kadın eşi tarafından özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesine getirerek tedavi altına alındı. Ağır yaralı genç kadının tedavisi yoğun bakımda devam ederken Acılı eş olay sonrası hakkında çıkan söylentilere isyan etti. Bazı yayın kuruluşlarında çıkan haberler ile alakalı Pazartesi günü Savcılığa giderek şikayetçi olacağını belirten Ali K. Gazetemize verdiği özel röportajla olayı tüm gerçekliği ile anlattı.

Kıskançlık sebebiyle eşine şiddet uyguladığı yaşanan bir tartışma neticesinde olayın meydana geldiği şeklinde bazı yayın organlarında çıkan haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirten Ali K.,açıklamasında; "Olay anında ben zaten uyuyordum, benim ona her hangi bir şiddet uyguladığım falan yok ben onu severek 6 ay önce kaçırıp evlendim. Her hangi bir sorunumuz yoktu. Kendi ailesiyle arasında oluşan sorunun benim yanımda cereyan etmesini hazmedemedi. Ben eşimi severek evlendim. Balkondan atlamadan bir süre önce bir kez daha atlamaya çalıştı ben kendisini zorla durdurdum. İkincisinde ağabeylerimin bir anlık boşluğundan faydalanarak yeğenimin balkonundan atmış kendini. Ben olay anını görmedim. Ben onu yerde düşmüş vaziyette gördüm. Yarı çıplak vaziyette arabayla hastaneye götürdüm. Ambulansı falan beklemedim.? Dedi

?Eşimi Çok Seviyorum?

Acılı eş Ali K. Devamında ise; ?Onu kurtarmak için elimden geleni yaptım. Eşimi çok seviyorum. Eşime karşı her hangi bir şiddet uygulamam söz konusu değil. Onunla ilgili çıkan haberlerle ilgili pazartesi günü gidip şikayetçi olacağım. Ben iki gündür eşimi göremiyorum kendi ailesiyle yaşadığı problem nedeniyle intihar etti. Bunun faturası bana kesildi. İki gündür onların yüzünden eşimi göremiyorum. Polise gidiyorum gelme diyorlar, hastanedeki doktorlarından bilgi alamıyorum. Eşimin durumu nedir? Gezmediğim, gitmediğim kapı kalmadı. Kimse bana yardımcı olmuyor.? İfadelerini kullandı.

?Babamın Evine Gideceğime Ölürüm?

Ali K. son olarak; ?Eşim bir ara beni uyandırmaya çalıştı. Elinde telefonu vardı. Ailesinden biriyle konuşuyordu. Beni uyandırmaya çalıştığı sırada benle tartışmaya çalıştı, ama benim ona karşı herhangi kötü bir söz söyleme durumum olmadı. Bazı haber sitelerinde bahsedildiği gibi ben onu zorla tutmadım, bakabilirsiniz eşimin telefonu cebimde. Eşimin son sözü ?babamın evine gideceğime ölürüm? dedi. Ben içeriye gittim abilerimin boşluğundan faydalanmış nasıl olduysa atlamış. Ben yanında olsaydım bir şekilde atlamasına izin vermezdim. Ben onu yerde gördüğümde elim ayağım boşaldı. O merdivenleri nasıl indim, o hastaneye nasıl gittik, hastanede ne yaşadık hiç bir bilgim yok. Ailesinden baskı görüyorduk, kaçtığımız için abileri ailesi bizimle konuşmuyordu. Ben eşimin ailesiyle aralarını düzelmesi için elimden geleni yaptım. Şimdi salça yapma sezonu ben annesine gönderdim gidip yardım etsin araları düzelsin diye. Olayın yaşandığı zaman ailesi hastaneye geldi annesi hastaneye gelir gelmez bana bir tokat attı. Hastane kamera kayıtlarında da var ben ifademde söyledim hepsinden şikayetçiyim diye. Ben eşimi çok seviyorum 6 aylık evliliğimiz var. İlk kez eşimden ayrı yattım.? Dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29