www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SÖZDE KAPALI

SÖZDE KAPALI

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 10 milyon liraya yaptırılan kapalı pazaryerinin çatısından süzülen yağmur suları, tezgahların üzerine akarak esnafın malına zarar verdi.

İnegöl Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, kapalı pazaryerinin içerisine yağmur suyu girmesinin ilginçliğine dikkat çekerek, ?Burası yıkıldı uzun süre enaflarımız yazın sıcağında kışın soğunda dışarlarda tezgah açtı. Yine diğer açık pazaryerlrimize kış ve yaz aylarında yaşanan zorluklar ortada. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılıp 5 ay önce hizmete açılan MERPA diğer açık pazaryerlerine göre daha korunaklı. Ama gel görki, bugün yağan sağanak yağmurda pazarın hiçte korunaklı olmadığına şahit olduk.  Çatılardan ve yan duvarlardan sızan yağmur suları tezgahların üzerine aktı. Kapalı pazaryerinde tezgah açmanın rahatlığını yaşayan esnafımız, ürünlerinin ıslandığını görünce tezgahlarının üzerine branda ve örtü çekmek durumunda kaldı. Gerçekten kapalı pazaryerinde böyle bir hadisenin yaşanması tuhaf bir durum.?

PAZARYERİ ŞANTİYE GÖZÜKÜYOR

Malçok, pazaryerinde diğer bir sorunun ise Mesudiye tarafındaki kapının açılmaması olduğunu belirterek, ?Pazaryerinin bu bölümünde tezgah açan esnafımız çok mağdur. 5 ay önce hizmete açılan pazaryerinde inşaat çalışmaları halen bitirlemedi. Pazaryeri şantiye gözüktüğü için teslim de edilemiyor. Biz esnaf olarak şantiye olarak görülen bir mekanda belediyeye kira ödüyoruz. Ama yaşadıklarımızı da herkes görüyor?diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19