SÖZLER TUTULURSA KAZANIRIZ

SÖZLER TUTULURSA KAZANIRIZ

İnegölspor Başkan adayı Yücel Demir, dün düzenlediği basın toplantısında 20 kişilik yönetim listesini açıkladı. Demir, “Eğer verilen sözlerin arkasında durulursa ben bu seçimi alırım” dedi.

 

İnegölspor’da kongre günü geldi çattı. Bordo Beyazlı kulübün yönetimine talip olan Yücel Demir, dün Orhan-2 İnegöl köftecisinde düzenlediği yemekli toplantıda 20 kişilik yönetim listesini açıkladı.

 

AMACIMIZ İNEGÖLSPOR’U LAYIK OLDUĞU YERE GETİRMEK

Yemeğin ardından bir açıklama yapan Yücel Demir, “Cuma günü saat 21.00’de yapılacak olan İnegölspor kongresine yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte aday olduk. Hepsi birbirinden değerli olan yönetim kurulu arkadaşlarımı tanıtmak istiyorum. Amacımız İnegölspor’a hizmet etmek, hizmet aşkıyla 21 kişilik arkadaşlarımızla birlikte talip olduğumuz İnegölspor’u layık olduğu yere getirmek” dedi.

 

YİĞİT’İN LİSTEYE GİRMESİNDE SANKINCA GÖRMEDİM

‘Onursal Başkan Alinur Aktaş’ın her iki listeye de eşit mesafede olduğunu ifade etmesinin ardından Eşref Güç’ün listesine Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit’in de dahil edilmesini nasıl yorumluyorsunuz’ sorusuna da yanıt veren Yücel Demir, “Eşref Güç ve benim basın açıklaması yaparak aday olduğumu göstermeden önce Başkanımız Alinur Aktaş’ın yanındaydık. Görüşmemiz oldu. Konuşmanın sonunda Alinur Başkanın, her iki adaya da aynı uzaklıkta olduğunu, kesinlikle ve kesinlikle kazanan listenin kendi listesi olduğunu söylemiştir. Toplantının sonunda Eşref Güç, ‘ben listeye bir isim istiyorum.’ Dedi. Oda Belediye Başkan Yardımcımız Eşref Yiğit. Bende herhangi bir sakıncası olmadığını söyledim. Onlar için adilse benim içinde sıkıntı yok dedim. O anda Belediye Başkanımız olur veya olmaz noktasında bir şey söylemedi. Bu onların düşüncesi saygı duyuyorum. Fark etmez. Öyle de böyle de yarışacağız. İnegölspor için hangimiz daha hayırlıysa o kazansın. Netice de biz düşman değiliz, arkadaşız. Seçimdir, medeni bir şekilde çıkacağız, yarışacağız” şeklinde konuştu.

 

SÖZLER TUTULURSA SEÇİLİRİM

Demir, “Şansınızı nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Biz de diğer arkadaşlar gibi delegeleri arayıp soruyoruz. Sözler alıyoruz. Almış olduğumuz sözlerle alakalı eğer herkes sözünün arkasında durursa ben bu seçimi alırım. Her şey çok güzel de; ben bu seçimi helalimle kazanmak istiyorum. Helalimle kaybetmek istiyorum. Yani ben ve hiçbir yönetim kurulu arkadaşımız gidip de ‘arkadaş oraya oy vereceksen, o akşam kongreye gelme’ demedik. Yönetim listesinde olmayan isimler diyor bunları. Bunlar bel altı vurmaktır. Yakışmaz. Kongreden kongreye İnegölspor’lu değilim. Her sene İnegölspor içinde olayım olmayım destek veriyorum. O kadar basit değil bu işler. Seçilemeyen bakalım kaç kişi arkasında duruyor. Ben küçük bir esnafım. Esnaf olarak destek verenleri merak ediyorum. Nereye kadar Alinur. 10 yıldır gayet güzel İnegölspor’a hizmet veriyor. Ama bana sorarsanız; bu yaparken de İnegölspor’a bir şekilde zararda veriyor. Bir bahçemiz var o bahçeyi ekip biçmiyoruz. Hazır dışarıdan manavdan domates alıyoruz. Bu da ne demektir; Alinur nasılsa bize destek veriyor, oh ne rahat. Mücadele edeceğiz. 1999 yılında ben genel kaptandım.  O zaman Nafi Bilaloğlu’nu takımın başına getirmiştik, Paf takım şampiyon olmuştu. Paf takımda olanlara bakın hala süper ligde oynayanlar var. 2000 yılından beri altyapıya yatırım yapılmıyor. Hazır hazır nereye kadar.”

 

DEMİR’İN LİSTESİ

Öte yandan, Yücel Demir’in 20 kişilik listesi ise şu isimlerden oluştu: Semih Sakarya, İbrahim Bayram, Turan Suna, Hakan Uz, Serdal Bozkurt, Sami Can, Özcan Bayram, Fethi Çiçek, Mehmet Demirok, Gökhan Göktaş, Mehmet Turan, Varol Özbek, İsmail Ese, Metin Gemici, Serdar Kaçar, Hakan Yıldız, yaşar Akarslan, Erdem Akdağ, Oğuz Koçan, Hasan Ferik.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68