SP ADAY ADAYLARI GENEL MERKEZ’DE SINAVDAN GEÇTİ

SP ADAY ADAYLARI GENEL MERKEZ’DE SINAVDAN GEÇTİ

Saadet Partisi’nin genel merkezdeki temayül yoklaması sona erdi. İnegöl’den 5 aday adayı Saadet Partisi genel merkezinde temayül yoklamasına katılırken, SP İlçe Başkanı Bahri Urgun; Bursa’da en iyi listeyi hazırlamak için çalıştıklarını

Saadet Partisi, Ankara temayül yoklamasını geride bıraktı. Saadet Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirilen temayül yoklaması ve istişare toplantısına milletvekili aday adaylarının yanı sıra İl Başkanlık Divanı Üyeleri, Hanım ve Gençlik kolları ile İlçe Başkanlarından oluşan heyet katıldılar. Aday adayların çoğunluğunun genç oluşu ve bayan aday sayısının ağırlığı dikkatlerden kaçmadı.

 İnegöl’den Salih Berber, Necmettin Çamlıdere, Ertan Sütçü, Ebru Yeter ve Neşe Yıldırım olmak üzere 5 aday adayının katıldığı temayül’de, İnegöllü aday adaylarından en az 3’ünün önemli sıralarda yer almasını beklendiği belirtildi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Bahri Urgun, yaptığı açıklamasında Bursa’da Saadet Partisinin en güzel listeyi oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Aday adaylarını teşkilatın istekleri doğrultusunda belirlediklerini ve aday adaylarının da bu ağır ama manevi mükâfatı olan görevi kabul ettiklerini ifade etti.

Saadet Partisi Hayra Motor, Şerre Firendir

 Burada kısa bir açıklama yapan aday adayı Salih Berber, Saadet Partisi ve İnegöl Teşkilatı olarak bu seçimlere güçlü inançla ve umutla girdiklerini kaydederek, “Kendi iradeleri ve vicdanlarının sesiyle Erbakan Hoca`nın cenazesine katılan 3 milyon civarındaki insanımız, bu seçimde aynı irade ve vicdanlarının sesiyle Saadet Partisini tercih edeceklerdir. Saadet Partisinin var olacağı bir mecliste veya ortak olacağı bir hükümette diğer partilerin yanlış yapma ihtimali çok azdır. Saadet Partisi hayra motor, şerre firen görevini yapacaktır. Tüm milletimiz Saadet Partisiz bir meclisin ve hükümetin eksik kaldığını, heyecan, bereket ve huzurun olmadığını görmüştür” diye konuştu.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24