www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SP´DEN YENİ DÖNEM ZİYARETLERİ

SP´DEN YENİ DÖNEM ZİYARETLERİ

Saadet Partisi İnegöl mahalle teşkilatları, mahallelerinde bulunan okulları ziyaret ederek eğitimcilerin yeni eğitim öğretim yılını tebrik ettiler.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklama yapan İlçe Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Yıldız, öğretmenlerin, eğitimcilerin yeni nesillerin yetiştirilmesindeki önemine vurgu yaparak; ?Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekiniz. 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikiniz. 100 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir insan yetiştiriniz. İşte bu sebeple gelecek nesillerimizi emanet ettiğimiz eğitimcilerimiz, öğretmenlerimiz bizim için çok kıymetli. Bu sebeple bu ziyaretlerimizle bir nebze de olsa onlara vefa borcumuzu yerine getirmek istedik.? dedi.

Eğitim sistemindeki karmaşaya da değinen Ahmet Yıldız, ?Şu an eğitim sistemimiz bir belirsizlik üzerinde. Öğretmenlerimiz de, öğrencilerimiz de veliler olarak bizler de ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Bir yandan etkisiz bir eğitim müfredatı, diğer yandan birçok problemi içinde barındıran bir dizi sınav sistemi. Kitapların ücretsiz olarak sunulduğu belirtilen bu sistemde 500 TL ile 1000 TL arasında kırtasiye masrafı ödeyen velilerimiz var. Sonuçta da maalesef vasıfsız, niteliksiz işsiz diplomalı üreten bir eğitim sistemimiz var. Ziyaretlerimizde eğitimcilerimizin de yakındığı en önemli konu bu. Sayı fazla, ancak nitelik ve içerik itibariyle kalitesiz bir eğitim sistemi var. Yine toplumsal deformasyon sonucunda gençlerimizin ahlaki yapısında da ciddi sıkıntılar var. Özellikle öğretmenlerimiz öğrencilerinden beklenen saygıyı görmediklerini, gençlerimizde kötü alışkanlıkların giderek arttığını ifade ediyorlar. Burada da biz velilere önemli görevler düşüyor. Bu bağlamda yapılan ziyaretlerde çok verimli görüşmeler de yapmış olduk. Bu ziyaretler vesilesiyle biz de Saadet Partisi olarak tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim dönemini kutluyoruz. Yaptıkları ziyaretlerden dolayı ayrıca mahalle teşkilat mensuplarımıza da teşekkür ediyorum? dedi.

Yapılan ziyaretlerde mahalle teşkilat üyeleri tarafından öğretmenlere çiçek ve çikolata taktim edildi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25