www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Spor Tüm Kötülüklerin Önüne Geçer

Spor Tüm Kötülüklerin Önüne Geçer

15 farklı spor dalında antrenörük belgesi bulunan Zekeriya Kara, yeterli olanakların sağlanması halinde İnegöl’deki gençleri kötü alışkanlıklardan, bağımlılıktan ve sanal alemden uzak tutabileceğini söyledi.

İnegöl’de Wushu, Muaythai, Karate, Kickboks, Fitness, Taekwondo, Alpagu, Zumba, Parkur, Plates, Crosfit ve Jinjutsu gibi 15 farklı spor dalında belgesi bulunan Zekeriya Kara, “Zeka Eğitim Gençlik Spor Kulübü olarak genç yaşlı çocuk bay bayan herkese spor yapma olanağı sağlayıp, özellikle çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan, bağımlılıktan uzak tutmak için spora yönlendirmek ve bu alanda çalışmalar yapılması gerekiyor. Biz elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız, vaktimizi gücümüzü emeğimizi her şeyimizi bu yolda harcamaya varız.  Ama bizler bireysel olarak yeterli gücümüz maddi imkanlarımız olmadığından dolayı istediğimiz sonuçlara hedeflere ulaşamıyor, gençler ve çocuklar için yeterince verimli olamıyoruz.  Yeterli seviyede verimli olmak için yetkililerin, yöneticilerin iş adamlarının maddi manevi desteklerine ihtiyaç  duymaktayız.”

BİZİM GİBİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKİYOR

Kara, açıklamasının devamında şunları söyledi “Aslında toplum için hayırlı hizmetler, hayr yapmak isteyen değerli iş adamları, idareciler ve yöneticiler için biz iyi bir fırsat,  ellerinde bir değeriz. Fakat nedense biz yeterince kimseye sesimizi duyuramadık, yetersiz kaldık. Kendimizi iyi ifade edemedik. Ama asla vazgeçmeyeceğiz. Elimizden ne geliyor ise yapacağız. Daha çok çalışıp tüm yetkililere iş adamlarına, idarecilere ulaşmaya çalışacağız. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, bağımlılıktan ve sanal alemden kurtarmak için iyi bir tesise ihtiyacımız var. İnegöl’de bu işi tek başına yapabilecek yüzlerce iş adamı, idareci ve yönetici var. Biz hepsine ulaşmaya, sesimizi duyurmaya çalışacağız. Yoksa giden bizim çocuklarımız ve gençlerimiz. Zaman geçmeden bir şeyler yapmak gerekiyor”

İYİ BİR TESİSE İHTİYAÇ VAR

“İnsanların çocuklarını güvenebileceği temiz düzgün kaliteli profesyonel bir şekilde spor yaptırabileceği bir tesise ihtiyacı var” diyen Kara, “İnegöl’ün her konuda maddi manevi potansiyeli var.  Yeter ki bize olanak verilsin sahip çıkılsın. Pırlanta gibi çocuklarımız gençlerimiz var. Onları spor ile ancak kötü alışkanlıklardan uzak tutar, topluma faydalı kalmalarını sağlarız. Tek amacımız gençlere sporu sevdirerek,  uyuşturucu sigara,  alkol ve  sanal alemi kötülüklerinden uzak tutmak ve topluma faydalı olmalarını sağlamak.”diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19