www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sporcu Var, Destek Yok

Sporcu Var, Destek Yok

MUAYTHİ Türkiye şampiyonasına tek başına İnegöl´den katılacak olan Zekeriya Kara yetkililerden ve ilgililerden hiçbir destek görmediğini belirterek İnegöl´de sporculara gereken desteğin verilmediğini dile getirdi.

MUAYTHİ Türkiye şampiyonasında, şampiyonluk için mücadele edecek olan İnegöllü sporcu Zekeriya Kara kendi imkanları ile Muaythi Türkiye şampiyonasına katılıyor. Muaythi Türkiye şampiyonasında İnegöl´ü temsil edecek olan İnegöllü sporcu, gelirini İnegöl´de broşür dağıtarak sağlıyor. Çocukluktan beri sporla ve dövüş sanatları ile uğraşan Zekeriya Kara´nın 12 branşta profesyonel antrenörlüğü bulunuyor. Ayrıca kültür park içerisinde bulunan kapalı spor salonunda wushu, karate, kickbok, muaythi, taekwondo, alpagu, crosfit, parkur, zumba, karma savunma sanatları branşlarında öğrencilere ücretsiz olarak antrenörlük yapıyor. İnegöllü sporcu Zekeriya Kara, Muaythi branşında İnegöl´e ilk ve tek Altın kemer getiren bir sporcu olarak da biliniyor. 

Tek derdinin çocukların ve gençlerin uyuşturucu bağımlılığı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu vurgulayan Kara açıklamasında; ?Çocukları ve gençleri uyuşturucu bağımlılığından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmenin en önemli faaliyetlerden biri spordur. Bu yüzden de yetkililerin ve ilgili birimlerin değerli, başarılı sporculara sahip çıkması ve onlara destek olması gerekmektedir. Yetkililerin spora ve sporcuya destek olmaları, gençlerimizin ve çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha başarılı nesiller olarak yetişmelerine vesile olacaktır.? Dedi

Sporu çok seven ve spora kendisini adayarak yıllarını veren Kara; ?Çocukluktan beri sporla uğraşıyorum. Tek derdim benden sonraki nesillere de sporu sevdirmek ve onları uyuşturucu, sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyor, sürekli yeni bir şeyler öğrenerek çocuklara öğretmeye çalışıyorum. Bunlardan biri de önümüzde ki günlerde Muaythi Türkiye şampiyonasına katılarak İnegöl´ümüzü orda en iyi şekilde temsil etmek istiyorum ve kazanarak çocuklara örnek olmak istiyorum.? İfadelerini kullandı.

 

Muaythi Türkiye şampiyonasında İnegöl´ü temsil edecek olan Kara son olarak, yetkililerden ve ilgililerden hiç bir destek görmediğini ifade ederek; ?Ben gelirimi İnegöl´de broşür dağıtarak sağlıyorum. Kazandığımla elimden geleni yapmaya ve çocuklara faydalı olmaya çalışıyorum. Kültür park içerisinde bulunan kapalı spor salonunda gönüllü olarak hiçbir ücret almadan antrenörlük yapıyorum. Biz ne yapıyorsak gelecek nesiller için yapıyoruz. Allah nasip ederse önümüzde ki günlerde Muaythi Türkiye şampiyonasında İnegöl´ü temsil edeceğim. Bunu daha öncede yaptım ve İnegöl´e bu branşta ilk ve tek altın kemeri getiren ben oldum. Tabi biz başarılı oluyor en iyi şekilde üstümüze düşeni yapıyoruz ama yetkililerden hiçbir şekilde destek görmüyoruz.? Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19