Sporculara Özel İndirim

Sporculara Özel İndirim

İnegölspor ile İnegöl Kitap Merkezi (İKM) Irmak Kitap Kırtasiye arasında altyapısı sporcularına yönelik yüzde 20 indirim anlaşması sağlandı.

Konu ile ilgili konuşan İnegöl Kitap Merkezi (İKM) Irmak Kitap Kırtasiye Sahibi Özgür Gürbüz, ?İlk önce yeni sezonun İnegölspor´umuza ve gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnegölspor´umuzun altyapı oyuncularına sezon boyu tüm kırtasiye alışverişlerinde yüzde %20 indirim yapıyoruz. Kulübümüze bıraktığımız indirim kartlarıyla beraber gelecekler ve indirimden faydalanacaklar? dedi.

DEMİRAL´DAN TEŞEKKÜR

İnegölspor Altyapı Sorumlusu Köksal Demiral ise, ?İnegöl Kitap Merkezi Irmak Kitap Kırtasiye tarafından altyapı oyuncularımızın alışverişlerinde yüzde 20 indirim uygulanacaktır. Okuyan sporcularımıza faydamız dokunsun istedik. Sporcularımız herhangi bir ihtiyaçlarında, kendilerine vereceğimiz indirim kartlarıyla rahatlıkla indirimli alışverişlerini yapabileceklerdir. Ben İnegöl Kitap Merkezi Irmak Kitap Kırtasiye yetkililerine bize bu olanağı tanıdıkları için çok teşekkür ediyorum. Çünkü altyapılarda bu konular çok önemli. Hem eğitim yönünden hem futbol yönünden destek olmamız lazım. İnegöl Kitap Merkezi Irmak Kitap Kırtasiye´de bize destek olduğu için kendilerine tekrar çok teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14