Sporculardan İmece Usulü İftar

Sporculardan İmece Usulü İftar

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları, antrenörleri ve personeli imece usulü düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.

İmece usulü herkesin evinden getirdiği yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaştığı iftar programına 70 civarında sporcu, antrenör ve kurum personeli katılım gösterdi.

STANDART DIŞI BİR İFTAR ORGANİZASYONU

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, ?İnegöl´de birçok kurum iftar programı yapıyor. Allah kabul etsin. Biz, bir sponsor ya da kurum imkânlarıyla yemek şirketlerinden hazır yemek alınarak yapılan standart program dışı bir iftar organizasyonu yaptık. Türkiye genelinde Salı akşamı aynı anda Gençlik Merkezleri ve Gençlik ve Spor Müdürlükleri iftar yapıyor. Burada önemli bir husus çocukların ve gençlerin kendi yiyeceklerini birbirleriyle paylaşmaları, Ramazan ayı ve orucun manevi atmosferini bir arada paylaşmalarıdır. Çok keyifli bir iftar programı oldu. Önümüzdeki iki Salı akşamı aynı faaliyeti daha fazla sporcunun katılımıyla yapacağız" dedi.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07