www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

SPORU GENELE YAYMAK İSTİYORUZ

SPORU GENELE YAYMAK İSTİYORUZ

İnegöl Belediyespor bünyesindeki Yaz Spor Okulları kapsamında açılan voleybol kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, spor tüm şehre yaymak istediklerini söyledi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyespor yöneticileri ile birlikte yaz spor okulları kapsamında açılan voleybol kursunu ziyaret etti. 60 öğrencinin eğitim gördüğü voleybol kursunda sporcularla sohbet eden Aktaş, yaz spor okullarına ilişkin açıklamalarda da bulundu.

2. DÖNEM KAYITLARI SÜRÜYOR

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Aktaş, öğrencilerin yaz tatillerini doğru değerlendirme, kötü alışkanlıklardan uzak tutma, spor ile stres atmalarını ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerini sağlamak adına yaz spor okullarını düzenlediklerini söyledi. Gelen talepleri dikkate alarak Yaz Spor Okulunu bu yıl toplam 10 branşta düzenlediklerini dile getiren Aktaş, ?1. dönem Yaz Spor Okullarımıza Güreş ve Halter branşlarında kayıt olmadığı için 8 farklı branşta çalışmalarımıza başladık. Şunu da buradan belirtmek isterim ki 11. sini düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları 1. Dönem kayıtlarımız tamamlanmış olup 2. Dönem kayıtlarımız devam etmektedir. 2. Dönem eğitimlerimiz ise 15 Ağustos ? 4 Eylül arasında gerçekleşecektir. Spor branşlarımız; Voleybol, Basketbol, Yüzme, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Güreş, Halter, Cimnastik, Taekwondo, ve HİS (Herkes İçin Spor). Yüzme branşımızı Otel Angelacoma´nın Yüzme Havuzunda, Basketbol, Masa Tenisi ve Voleybol çalışmalarını Kültürpark içi Belediye Spor Salonunda, Kort Tenisi çalışmalarını Kültürpark içindeki tenis kortumuzda, Taekwondo Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksinde, Cimnastik çalışmalarını Kültürpark içi Belediye Spor Salonumuzda sürdürüyoruz? dedi.

SPORU İLÇE GENELİNE YAYMAK İSTİYORUZ

Yaz spor okulunun 1. Dönem kayıtlı sporcu sayılarını da açıklayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Şu anda Yaz Spor Okulları 1. Dönem için kayıtlı öğrenci sayımız; Voleybol     60 kişi, Basketbol 62 kişi, Yüzme 90 kişi, Masa Tenisi 22 kişi, Jimnastik 15 kişi, Kort Tenisi 20 kişi ve Taekwondo ise 43 kişi olmak üzere toplamda 293 sporcudan oluşmaktadır. Düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları çalışmalarımız ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yaz spor okullarımıza gelen öğrencilerimizden ilgili spor branşında yeteneklerini ön plana çıkaran ve bu spor branşında ilerleme kaydetmek isteyen çocuklarımızı kulüp çalışmalarına alarak lisans çıkartıp kulübümüzün lisanslı sporcusu yapıyoruz. Yaz spor okullarımız vesilesiyle kulübümüzün alt yapısına da sporcu kazandırmış oluyoruz. Yetenekli sporcularımız yaz, kış demeden düzenlenen müsabakalarda ilçemizi ve kulübümüzü temsil ediyor? diye konuştu.

KONYA´DA TEMSİL EDECEKLER

Konuşmasında Belediyespor´un Türkiye şampiyonalarında mücadele eden sporcularına da değinen Aktaş, ?Şu an halter sporcularımız Rize´de düzenlenen Türkiye Şampiyonasında mücadele ediyor. Onlara buradan başarılar diliyorum. Aynı zamanda 26 -31 Temmuz tarihleri arasında Konya´da düzenlenecek olan Minikler Taekwondo Şampiyonası´nda dereceye girmek için ter dökecek sporcu kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Sporcu kardeşlerimizden çok ümitli olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ayrıca bir kez daha buradan 2. Dönem kayıtlarımızın devam ettiğini değerli velilerimize hatırlatmak istiyorum. Ben bu vesile ile tüm ilçe halkımızı sağlıklı bir nesil için çocuklarımızı Yaz Spor Okullarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum? ifadelerinde bulundu.

 

HABER: Osman Gürbaş



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36