SPOR, YAŞAM TARZINIZ OLSUN”

 SPOR, YAŞAM TARZINIZ OLSUN”

İnegöl Gençlik hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Dipsizgöl Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek, Sporu asla ihmal etmeyin, bunu bir yaşam tarzı haline getirin” öğüdünde bulundu.

İnegöl Dipsizgöl Orta ve İlkokulu müdürlüğünce sınıflar arası masatenisi turnuvası düzenlendi. 2. dönem başında başlatılan turnuvaya ilk ve ortaokullardan 40 öğrenci katılarak kıyasıya mücadele verdiler. Dün yapılan final müsabakalarında dereceye giren sporculara Okul müdürü Fevzi Yıldırım ve Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Macit tarafından davet edilen İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, kurum personeli ile birlikte katılarak sürpriz yaptı.

 

ÖVGÜYÜ HAK EDİYORSUNUZ

Tören öncesinde konuşma yapan Yusuf Şevki Yücel, Buraya küçük bir organizasyonun ödül töreni için geldik ancak okulunuzun güzelliğini, sportif ve akademik başarılarını duyduğumuz için özellikle görmek istiyorduk. İnegöl'deki tüm okullarımızı bir program dâhilinde ziyaret ediyorduk. Ayrıca geçen dönem başlattığımız ‘Köyler Spor Açsın' projesi kapsamında Dipsizgöl Ortaokulu ve Ortaköy Ortaokulu'nda raket sporları yapılmakta. Bizim antrenörlerimiz de haftada 1 gün bu okullara eğitim ziyareti yapmaktadır. Bugün de bu vesileyle hem okul ziyaretimizi gerçekleştirmiş hem de öğretmen arkadaşlarımızla ve sizlerle tanışarak ödül törenimizde buluşmuş olduk.  Gerçekten de okul müdürünüz, öğretmenleriniz ve sizler övgüyü fazlasıyla hak ediyorsunuz. Burada ödül vereceğimiz arkadaşlarınız disiplinli bir çalışma ve gayretin sonunda madalyaları ile onore edilecekler. Ben hepinizin farklı branşlarda spor yapabileceğinizi okulunuzu İnegöl'de, Bursa'da ve nihayet Türkiye'de başarıyla temsil edeceğinizi biliyorum ve akademik başarınızı sportif başarıyla da taçlandırabileceğinizin birçok örneği var. Bu nedenle ben sporu asla ihmal etmemenizi, bunu bir yaşam tarzı haline getirmenizi öneriyorum. Çok başarılı bir okul müdürünüz, sizi çok seven beden eğitimi ve diğer branş öğretmenleriniz var bu açıdan çok şanslısınız bu şansı çok iyi değerlendirin” dedi.

 

BAŞARILI ÖĞRENCİLER MADALYALANDIRILDI

Küçük erkekler kategorisinde birinci olan Oğuz Arslan'a, ikinci Sercan Üstek'e ve üçüncü Enes Güvenç'e madalyaları Yusuf Şevki Yücel tarafından takdim edildi.  Ardından küçük kızlar kategorisinde; birinci Melike Tülek, ikinci Sibel Yavan, üçüncü Fatmanur Karak,  yıldız erkekler kategorisinde, birinci Samet Acar, ikinci Sefa Ünal, üçüncü Tunahan Bulut, yıldız kızlar kategorisinde birinci Ece Çecik, ikinci Damlanur Üstek ve üçüncü Ebru Tatlı'ya okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından madalyaları takdim edildi.

 

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Merkezi gençlik liderlerinin Ecdada Mektup” yarışması hakkında öğrencileri bilgilendirmesinin ardından okulun farklı bir konseptle dizayn edilmiş olan, minderleri ve halı kaplı olup içerisine ayakkabısız girilebilen kütüphanesinde yapılan ikramlarla program sonlandırıldı.

 

ÖZEL OKULLARI ARATMIYORUZ

Ziyaretten ve ödül törenine iştiraklerinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Okul Müdürü Fevzi Yıldırım, Okulumuz ziyaret ederek bizleri onurlandıran İlçe spor müdürümüze ve personeline teşekkür ediyoruz. Okulumuz özel okulları aratmayacak güzellik ve enerjiye sahip bir okul oldu. Arkadaşlarımın bu atmosfere çok büyük emekleri var. Bizler bu köy ortamında öğrencilerimizin İnegöl'de bulabilecekleri her türlü ortamı oluşturmaya gayret ediyoruz. Burada herkes çok mutlu. Bu durum başarımıza da yansıyor. Sportif etkinliklerde fazlasıyla yer almak istiyoruz. Okulumuzda 2 masa tenisi var bir üçüncüsünü de talep ediyoruz. Çünkü gerçekten yetenekli ve hep antrenman yapmak isteyen öğrencilerimizin sıra beklemesini bile istemiyorum. Okulumuzda özellikle satranç ve masatenisi branşlarına ilgi çok büyük. Bunu değerlendirmek istiyoruz. Bu vesileyle İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüze katkılarından ve bundan sonra vereceği destek sözünden dolayı teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24