STADA KORTEJ HALİNDE GİDİLECEK

STADA KORTEJ HALİNDE GİDİLECEK

Efsane maraton tribün lideri amigo Tevfik Taşkın ve taraftar gurubu, yarın oynanacak Sarıyer maçı öncesi saat 12.00 ‘da Çarşı Otoparkı önünde toplanarak stada kortej yürüyüşü yapacak.

İnegölspor efsane maraton tribün lideri amigo Tevfik Taşkın, Sarıyer maçı öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi. İnegöl spor’umuz playoff yolunda emin adımlarla ilerlemekte. Kritik haftalardan geçtiğimiz şu dönemde büyük bir aile olmanın getirdiği sorumluluğu tüm şehrin yaşaması ve hedefe giden bu yolda takımızı desteklememiz gerekiyor. Yenmemiz halinde Sarıyer ile İnegölspor ile arasındaki puan farkı 7’ye çıkacaktır. Böylece playoff için var olan şansımız artmış olacaktır.”dedi.

Tevfik Taşkın konuşmasını şöyle sürdürdü.” Sarıyer maçı diğer maçlardan çok farklı bir maç olacaktır. Hacettepe, Hekimoğlu Trabzon ve Şanlı Urfa maçlarından galibiyetler ile ayrılan takımımızın Sariye karşısında da sahadan galibiyetle ayrılması  için türbin desteğinin önemi  büyüktür.Bu nedenle kardeş takımımız Sarıyer ile oynayacağımız maçın  sonuçta İnegölspor dostlukta ise futbolun kazanmasını istiyoruz. Efsane maraton türbin ailesi olarak bugüne kadar farklı etkinliklere imza attık. Önemi bizim adımıza fazla olan yarınki maçın öncesinde Şanlı İnegöl spor’umuzun Sarıyer karşısına çıkacağı mücadeleye kortej ile  geçişi yapıyoruz. Efsane Maraton kortejine tüm sporseverlerin katılmasını bekliyoruz. Saat 12:00’da Çarşı otopark önünde toplanacak olan taraftarımızla birlikte kortej halinde stada giderek takımımıza türbinlerde destek vereceğiz” dedi.

4. seri galibiyete Sarıyer karşısında imza atmak istiyor

Hafta arasında deplasmanda oynadığı Şanlı Urfa maçından 90+7 dakikada Tayfun Pektürk’ün attığı golle maçın 1-0 kazanılmasının ardından 40 puana ulaşan İnegöl spor, bu maçın ardından beyaz  guruptaki sıralamada 5 sıradaki yerini korurken, 6 sırada yer alan Sarıyer spor  ile  maç öncesinde  var olan 4 puanlık  farkın 7’puana  çıkartması yönünde yapılan hesapların tutması için maçın mutlaka kazanılması gerekiyor. Gurubun zirve mücadelesi yapan takımlar içersinde yer  alan Sarıyer ile zorlu bir maça çıkacak olan İnegölspor en önemli sıkıntı  kart sezalısı olan Cengiz Ötkün, Niyazi Batuhan Salman  ve Tayfun Pektürk’ün bu maçta yer almayacak olmalarına rağmen,bu oyuncuların yerine oynayacak olan oyuncular verilen görevi yerine getirerek,takımın başarısı için mücadele verecekleri yönünde inanç  hakim.”



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24