www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

STARWOOD’TA DURMAK YOK

STARWOOD’TA DURMAK YOK

Corona Virüs Salgını nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntıya rağmen Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Starwood A.Ş. 1350 çalışanıyla üretime devam ediyor.

Bütün Dünya’yı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Corona Virüsü salgını nedeniyle üretim yapan fabrikalar üretime ara vererek ya tamamen kapanıp işçisini ücretli veya ücretsiz izine çıkardı. Yâda üretimi düşürmek suretiyle çözümler üretmeye çalışırken Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Starwood A.Ş tam kapasiteyle üretime devam ederek hem ülke ekonomisine katkıda bulunurken hem de çalışanına sahip çıkıyor.

Bu sıkıntılı süreçte işçilerine sahip çıkarak mağdur etmediği için Starwood çalışanları adına Ağaç-İş Sendikası İnegöl Şube Başkanı Ergin Çoban, şube Sekreteri Yalçın Temur, şube mali sekreteri Tuğrul Aşdemir, İş yeri Baştemsilcisi Fidan Dönmezarslan ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul üyesi Ayhan Çiftçi’den oluşan heyet Starwood A.Ş yönetim kurulu başkanı Hüseyin Yıldız’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Son aylarda Dünya’yı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüsü salgını nedeniyle durma noktasına gelen Sosyal ve Ekonomik hayatın etkilerini hep birlikte yaşıyoruz diyen Ağaç-İş Sendikası Şube Başkanı Ergin Çoban,”Tüm bu sıkıntılara rağmen bir yandan da hayatımızı idame ettirip aynı zamanda çalışıp evimize ekmek götürmeliyiz. Ayrıca Ülke ekonomisinin canlanması amacıyla üretimin devam etmesi ve ekonomik çarkın dönmesi gerekiyor. Bu sıkıntılı süreçte birçok işyeri işçi çıkartırken veya çalışanını ücretsiz izine çıkartırken, kısmı veya telafi çalışması yaptırırken Starwood A.Ş bunların hiç birine başvurmayarak, üretime devam etmek suretiyle maaşlarımızı ve ikramiyelerimizi tam ve zamanında yatırdınız. Dolayısıyla Starwood İşçileri olarak Starwood işverenine bu anlamlı özveri ve anlayışından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bütün Dünya’yı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüsü salgını nedeniyle ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini söyleyen Starwood A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız,”Başta başarılı bir sağlık hizmetleri olmak üzere ve Dünya’nın dört bir yerindeki vatandaşlarımıza sahip çıkarak ülkemize getiren ülkemiz iyi bir sınav verdi. Siyasi görüş ayırt etmeksizin millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde tüm kesimler taşın altına elini koyarak bu sıkıntılı süreçten başarılı ve güçlü bir şekilde çıkacağız. Starwood A.Ş. olarak kendilerininde ülke ekonomisi canlansın, iş yerleri açık kalabilsin ve işçilerimiz çalışsın diye fiyatlarımızda yüzde 7 indirime gittik. Gönül ister ki, hiçbir işyeri kapanmasın çalışanlar mağdur olmasın, ülke ve millet olarak işçisiyle işvereniyle aynı gemideyiz” dedi.

 

 

 

 

 



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00