www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şükrünailipaşa mezunları buluşuyor

Şükrünailipaşa mezunları buluşuyor

Şükrünailipaşa İlkokulu Müdürü Özgür Gümüş, 19 Nisan Perşembe günü saat 14.00´da gerçekleştirecekleri Şükrünailipaşa Mezunları Pilavı etkinliğine tüm mezunları davet etti.

Şükrünailipaşa İlkokulu Müdürü Özgür Gümüş ve Komite Başkanı Ziya Turan tarafından hazırlanan programda Şükrünailipaşa İlkokulumezunları, Perşembe günü saat 14.00´da düzenlenecek olan 1. Şükrünailipaşa Mezunları Pilavı etkinliğinde bir araya gelecekler.

OKULUMUZU HAK ETTİĞİ YERLERE GETİRMEK İSTİYORUZ

Gerçekleştirilecek olan programla ilgili bilgiler veren Şükrünailipaşa İlkokulu Müdürü Özgür Gümüş, ?2010 yılından bu yana Şükrünailipaşa İlkokulu Müdürü olarak görev yapmaktayım. Göreve geldiğimizden bu yana birçok etkinlik yaptık. Bu sene Şükrünailipaşa İlkokulu´nda 8 senemiz bitiyor, yönetmelik gereği de buraya veda edeceğim. Hep içimde olup bir türlü yapamadığım mezunları buluşturma etkinliğini bu sene yapmak istedim. Bu konuda okulumuz mezunlarından Ziya Turan ağabeyimizle irtibata geçerek istişare ettik. Yine okulumuz mezunlarından İstanbul´da bulunan Profesör Nusret Erdoğan ile görüştükten sonra böyle bir ilk yapalım istedik. Bu sene Şükrünailipaşa Mezunları Pilavı etkinliğini düzenleme kararı aldık. Burada aidiyet duygusu geliştirmek istiyoruz. Toplumlarda aidiyet duygusu kuvvetliyse temelleri sağlam olur. Okulumuz adına da buradan mezun olanların geçmişlerini hatırlamaları, bağlarını koparmamaları, öğrencilerimize örnek olmaları babında etkinliğimizi planladık. 19 Nisan Perşembe günü saat 14.00´da okul bahçesinde, çok amaçlı salonumuzda, sınıflarımızda etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Davetiye ve afişimizi hazırladık, öğretmen arkadaşlarımızla, komite başkanımız Ziya Turan ağabeyimizin çalışmalarıyla birçok mezunumuza ulaştık. Okulumuzdan mezun olup iyi konumlarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve birçok mezunumuza da davetiyelerini teslim edeceğiz. Güzel bir katılım olacağını düşünüyoruz. Amacımız aidiyet duygusunu geliştirip mezunları bir araya getirmektir. Etkinlik içerisinde kısa bir slayt gösterimi sunup protokol konuşmalarına geçeceğiz. Mezunlarımızın anılarını dinleyeceğiz. Ardından yapabilirsek nostalji sınıfı oluşturup yıllar sonra mezunlarımızı sınıflarla buluşturacağız. İnşallah güzel bir gelenek olur. Okullar, camiler bulundukları yerin vitrinidir. Şükrünailipaşa İlkokulu da bu mahallenin vitrinidir. Bizim hedefimiz Şükrünailipaşa´yı hak ettiği yerlere getirmek ve herkesin okula sahip çıkmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle İnegöl basını olarak sizlere teşekkür ediyorum, hep yanımızda yer aldınız. Şükrünailipaşa mezunu olan herkes etkinliğimize davetlidir. Pilav bahane, amacımız bir araya gelmektir? dedi.

OKULUMUZUN YANINDAYIZ

Komite Başkanı Ziya Turan ise, ?Şükrünailipaşa okulumuzun bu etkinliği düzenlemesinde en büyük katkı Müdürümüz Özgür beye aittir. Bizler bu okulun mezunlarıyız. 69-70 mezunuyum ama okulumu hiçbir zaman bırakmadım, yıllarca koruma derneklerinde yer aldım, güzel anlarda yanında olduk. Bu okuldan mezun olan, her türlü başarıyı elde eden sanayicimiz, bürokratımız, belediye başkanımız kimler varsa hepsini bu okulumuza sahip çıkmaya davet ediyoruz. Yıllarca Mahmudiye Mahallesi´nde kıyıda kalmış denilen okulumuz müdürümüzün sayesinde bir yerlere geldi. Ne kadar kalbimiz kırık ise de okulumuzu ikiye bölseler de yine okulumuzu ölene kadar seveceğiz. Biz bu okulumuzun mezunuyuz. Okulumuz olmasaydı bir yere varamazdık. Okulumuzu buralara getiren kurucularımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Tüm mezunlarımızı programımıza davet ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19