SÜLEYMAN CAVCI GÜVEN TAZELEDİ

SÜLEYMAN CAVCI GÜVEN TAZELEDİ

İnegöl Arabacı-Demirci ve Madeni Sanatkârlar Odası’nda 2 liste ile girilen Olağan Genel Kurulda başkanlığa tekrar Süleyman Cavcı seçildi.

 

İnegöl Arabacı-Demirci ve Madeni Sanatkârlar Odası dün çekişmeli bir seçime sahne oldu. 2 liste ile girilen Olağan Genel Kurulda 138 oy alan Süleyman Cavcı tekrardan başkanlığa seçilirken, Sadık Kaçar 85 oyda kaldı.

 

BEREKETLİ BİR MEMLEKETTE YAŞIYORUZ

BESOB Başkan Vekili C. Yaşar Kayahan’ın divan başkanlığını yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Yönetim faaliyet, denetim raporlarının oylanıp kabul edilmesini ardından Oda Başkanı Süleyman Cavcı, oda üyelerine teşekkür etti. Kongrede söz alan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Ocak ayında başlayan oda seçimlerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Sadece Berberler Odası’nın seçimi kaldı. Biz çok bereketli çok güzel bir memlekette yaşıyoruz. Altı da bereketli, üstü de bereketli. Ciddi bir ticaret potansiyeli var. Dünyadaki ve ülkemizdeki değişim ile bu değişime ayak uydurmamız gerekiyor. Ne kadar usta olursanız olun öncelikle kendi markanızla bunu yapmanız gerekiyor. Bunun altın anahtarı da güler yüzdür. Kongremiz hayırlı olsun. İki adayımıza da başarılar diliyorum” dedi.

FİDAN’DAN BAŞARI TEMENNİSİ

MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan ise, bir aydan bu yana oda seçimlerinin olduğunu ve bunların bir kısmına katılabildiğini belirterek, “Adaylığımız yeni açıklandı. Bugün yapılacak olan kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Seçilecek olan yönetime de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ODAMIZ ÇOK AKTİF DEĞİL

Kongrede söz alan bir diğer isim olan Esnaf Kefalet Kooperatifi Yeni Başkanı Orhan Tanhan, önceki gün bir yarış içerisinde olduklarını ve ortaklar ile odaların kendilerine güç verdiklerini, bundan sonra da birlikte hareket edeceklerini ifade etti. Odaya 40 yıl hizmet eden üyelere hediye takdiminden sonra oda başkan adayları konuştu. Oda başkan adaylarından Sadık Kaçar, oda yönetimine talip olduklarını kaydederek, “Odanın çok aktif olmadığına kanaat getirdiğimiz için bu yola çıktık. Eğer takdir ederseniz; bize oy verirseniz sizler için elimizden gelen tüm gayretleri yapacağımıza söz veriyorum” diye konuştu

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Oda başkanlığına tekrar aday olan Süleyman Cavcı ise “56 çeşit meslek gruplarına hizmet verdik. 4 yıl içerisinde çeşitli meslek gruplarının eğitimlerine ön ayak olduk. Çıraklık Okulu ile irtibatımızı sıklaştırdık ve yeni çıraklar yetişmesi için elimizden geleni yaptık. Fuarlarla ilgili esnafımızla birlik olup fuarlara katılım sağladık. Bundan sonra da Allah izin verirse devam edeceğiz”dedi.

CAVCI 132 OY İLE TEKRAR BAŞKAN

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde Süleyman Cavcı 132 oy alırken Sadık Kaçar ise 85 oyda kaldı. 1 oy da geçersiz sayıldı.

 

Süleyman Cavcı başkanlığındaki oda yönetimi, Metin Alkanat, Mehmet Ergün, Metin Varol, Vasfi Şeker, Ersin Acar, Sait Yıldız isimlerinden oluştu. Denetim kurulu ise, Bülent Nuri Özge, İbrahim Aki ve Fatih Özgar yer aldı.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22