www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SULTANLAR TATSIZ BAŞLADI

SULTANLAR TATSIZ BAŞLADI

Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası´nda Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Azeri rakibi karşısında maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.

 

Büyükşehir Belediyespor ve Büyükşehir Belediyesi tarafından merhum Cengiz Göllü adına düzenlediği Uluslararası 2. Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası start aldı. Bursa ekibinin yanı sıra, Galatasaray, Polonya´dan Atom TreflSopot, Fransa´dan Cannes, Azerbaycan´dan Telekom Baku ve Rusya´dan Proton Saratov ekiplerinin 7 Ekim´e kadar sürecek mücadelesinde ilk gün geride kalırken, Büyükşehir Belediyespor´un Sultanları, ilk maçında galibiyete ulaşamadı.

 

BLOKLARI GEÇEMEDİK

Cengiz Göllü Voleybol Salonu´nda gerçekleştirilen organizasyonda ilk maçında Azerbaycan´dan Telekom Baku takımıyla karşılaşan yeşil beyazlılar, rakibinden set alamadı. Kadrosunu yenileyen ve yeni sezonda da Avrupa´yı hedefleyen Bursa ekibi, rakibi karşısında ilk seti 27-25 kaybederken, ikinci sete iyi başladı. Teknik molalarda rakibine üstünlük kuran Büyükşehir Belediyespor, son bölümde Azerbaycan ekibinin bloklarını geçemedi.

 

Rakibinin file önündeki etkinliğini durduramayan yeşil beyazlılar, set 29-27 kaybetti. Üçüncü sette oyundan iyice düşen Bursa ekibi, rakip blokları aşmakta zorlanırken, seti de 25-20 kaybetti. Bu sonuçla maçtan 3-0 mağlup ayrılan Büyükşehir Belediyespor, turnuvaya yenilgiyle başlamış oldu. Bursa ekibi, turnuvadaki ikinci maçını bugün saat 18.00´de Galatasaray ile yapacak.

 

Bu arada organizasyonda dün oynanan diğer maçlarda Saratov, Galatasaray´ı, TreflSopot da Cannes´ı 3-0´lık skorlarla mağlup etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19