SULTANLARDURDURULAMIYOR

SULTANLARDURDURULAMIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Türkiye Bayanlar Voleybol Federasyonu Klasman Grubu´nun üçüncü maçını da firesiz geçerek ilk devreyi 3-0 skorla avantajlı tamamladı.

 

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Türkiye Bayanlar Voleybol Federasyonu Klasman Grubu´nun üçüncü maçını da firesiz geçerek ilk devreyi 3-0 skorla avantajlı tamamladı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol takımı ile Nilüfer Belediyespor Kulübü´nün İzmir Atatürk Voleybol Salonu´nda oynadığı maç heyecanlı anlara sahne oldu. Karşılaşmanın ilk dakikasında Nilüfer Belediyespor 3-0 öne geçmesine rağmen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü skoru 6-6´ya getirse de Herrera ve Meryem´in orta bölgeye bıraktıkları plase ile ilk teknik molaya Nilüfer Belediyespor 8-6 önde girdi. Teknik molanın ardından hücum üstünlüğünü eline alan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Birgül ve Gözde ile bulduğu sayılar ile ikinci teknik molaya 16-12 önde girmeyi başarırken Joychina ve Jelena ile kullanılan servislerden sayılar kazanınca farkın kapanmasına izin vermeyerek 25-21 ile ilk setin galibi oldu.(1-0)

BİRGÜL´ÜN YILDIZI PARLADI

İkinci set yine Nilüfer Belediyespor´un üstünlüğü ile başlasa da yeşil-beyazlılar Birgül ile hem servislerden hem de kenarlardan sayılar bulunca üstünlüğü ele geçirdi ve teknik molalara 8-6 ve 16-12 önde girdiği ikinci seti de 25-16 bitirmeyi başardı ve setlerde farkı 2´ye çıkarmayı bildi.(2-0) Üçüncü sette yine Birgül takımına kazandırdığı sayılarla maça damgasını vurdu. İlk iki sete oranla daha çekişmeli geçen maçın üçüncü setinde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nün Gözde´li bloğunu geçmekte zorlanan Nilüfer Belediyespor, Aylin ve Frauke´nin etkili manşetlerini aynı güzellikte tamamlayan Birgül takımın rahatlamasını sağlarken çekişmeli geçen son seti de 26-24 geçmeyi başardı ve 3-0 ile İzmir´deki Bursa derbisinin galibi olurken,Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nde Jelena ve İpek zaman zaman hata yapan arkadaşlarını motive ederek galibiyetin mimarı oldu.

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32