www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SUNULAN KAYNAKLAR YETERSİZ

SUNULAN KAYNAKLAR YETERSİZ

23 Yaş Üstü Engelliler Kursu´nu ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, engelilere sunulan kaynakların yetersiz olduğunu savundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebeti ile Halk Eğitim Merkezi´nde bulunan 23 Yaş Üstü Engelliler Kursu´nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldiler. Engelli öğrencilerle keyifli vakit geçiren CHP heyeti, öğrencilere çeşitli hediyelere vererek gönül aldılar

SUNULAN KAYNAKLAR YETERSİZ

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, ?10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla İlçe Yönetimi olarak 23 Yaş Üstü Engelli kardeşlerimizi Halk Eğitim Kursunda ziyaret ettik.Yaptıkları çalışmaları incelediğimizde çok duygulandık.Onların o ortamda olmaktan duydukları memnuniyet ve bize çalışmalarını gösterirken yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi. Unutmayalım kiher insan bir engelli adayıdır ve engelleri oluşturan insanlardır. Engelli yurttaşlarımızı çağdaş yaşamın gerektirdiği olanaklara kavuşturmak devletin görevidir. Engelli yurttaşlarımız toplumsal yaşamın her alanına yüzde 100 erişimini sağlayacak tedbirler alınmalıdır. Birleşmiş Milletler Engelliler Hakkı Sözleşmesi´nin devlete yüklediği tüm sorumluluklar yerine getirilmelidir. Tüm fiziksel alanlar engellilere yönelik olarak hızla düzenlenmeli ve yerel yönetimlerin sorumluluğu altında engellerin kaldırılmasını sağlanmalıdır. Engellilere gerekli eğitimi bedelsiz sağlamak devletin öncelikli görevidir.Ancak onlara sunulan kaynakların yetersiz olduğunu görüyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19