SÜPER DERBİYE YAKIŞMADI

SÜPER DERBİYE YAKIŞMADI

BAL mücadelesi veren Kafkasspor ve Gençlergücü dün Kurtuluş sahasında karşılaştı. Kafkasspor’un 2-1 kazandığı maçta Gençlergücü’nden 3 oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın 86. Dakikasında her iki takım oyuncularının tartışmalarıyla

Süper Amatör Küme Play-Off müsabakalarının 4‘üncü haftası dün tamamlandı. Play-Off maçları kapsamında dün Kurtuluş sahasında oynanan Kafkasspor ve Gençlergücü İnegöl derbisi, yeşil sahalarda görülmek istenmeyen olaylara da sahne oldu.

Henüz maçın 3. Dakikasında Kafkasspor’da Rıdvan topu kendi kalesine göndererek takımını 1-0 mağlup duruma düşürdü. İlk yarıda başka gol olmayınca, maçın 45 dakikalık bölümü 1-0 sona erdi. İkinci yarıda her iki takım da kazanma uğruna elinden geleni sahaya yansıtırken, 52’nci dakikada Gençlergücü oyuncusu Volkan’a gösterilen kırmızı kart sinirlerin gerilmesine neden oldu. Bu dakikadan sonra saha içinde ve tribünlerde gerginlikler yaşanırken, Kafkasspor 65. Dakikada Serdar ile skora dengeyi getirdi. Gençlergücü’nde kırmızı kartın ardından yenilen gol sinirleri iyice gererken, 72. Dakikada kendi kalesine gol atan Rıdvan kendini affettirerek Kafkasspor’u 2-1 öne geçiren golü attı.

KIRMIZI KARTLAR FİLMİ KOPARDI

Mağlup duruma düşen Gençlergücü’nde, 86’ncı dakikada Gökhan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Gökhan’a gösterilen bu kart, maçın da kopma noktası oldu. Taraftarlar ve sporcular arasında küfürleşmelerin yaşandığı maç, meşalelerin sahaya atılmasıyla tamamen karıştı. Oyuncular arasında çıkan gerginlikte yine Gençlergücü’nden Furkan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Emniyet ekiplerinin de müdahalesiyle yatıştırılan olayların ardından maçın kalan dakikaları oynandı. Kafkasspor Gençlergücü ile oynadığı olaylı maçtan 3 puanla ayrılarak puanını 5’e çıkarttı ve BAL ligi için umut ışığı doğdu.

HAKEMLER SAHADAN POLİS NEZARETİNDE ÇIKTI

Maç sonrası da devam eden gerginlikler nedeni ile maçı yöneten hakemler uzun süre polis nezaretinde sahada beklerken, Gençlergücü futbolcuları soyunma odalarının önünden uzaklaştırıldıktan sonra hakemler polis nezaretinde soyunma odalarına girdiler. Emniyet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı maçta, Kafkasspor ise 3 puanın sevincini taraftarları ile paylaştı.

KURTULUŞSPOR’UN BAL UMUDU DEVAM EDİYOR

Öten yandan, BAL mücadelesi veren bir diğer temsilcimiz Kurtuluşspor da dün Bağlarbaşı sahasında Mudanyaspor ile karşılaştı. Penaltıdan yediği golle 1-0 geriye düşen Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, Yusuf’la skora dengeyi getirdi. 88. dakikaya kadar 1-1 beraberlikle devam karşılaşmada 88’de penaltı kazanan Kurtuluşspor, Mustafa’nın gole çevirdiği penaltıyla sahadan 2-1 galip ayrıldı. Kurtuluşspor aldığı bu 3 puanla puanını 5’e yükseltirken, BAL ligi için de yeşil ışık yaktı.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22